Alisaaaaa Alyatrd çaylı kek yapıyorum( yoğurt veya süt yerine 1 bardak demli çay), Züber marka çikolata, un helvası( un,su,şeker, sıvıyağ), ayva tatlısı
Tugcemelismehmet Alyatrd googlea yazarsanız sütsüz yoğurtsuz tatlı tarifleri diye çok güzel tarifler çıkıyo🤍 ben geçen gün tahinli cevizli kurabiye yaptım dehşet bişey 🥳
CerenSelim Alyatrd lokum , ballı muz , kara kız tatlısı ( browni den farksız ) nefis yemek tariflerine sütsüz yumurtasız kara kız tatlısı yazarsan çıkar
Japonprenses Portakalli revani yaptım gecen efsaneydi kabak tatlısı sekerpare ayva tatlısı kek a101 de fındık ezmesi var icinde süt süt ürününe dair bisey yok ondan waffl yapiorm irmik helvasi tatlısı
Japonprenses Veratuba yo suyla yapiorum revanide de yoğurt oluyo ona da yogurt yerine portakal suyu koyuyorum tam lezzet olmuyo ama bastiriyor 😊
Mammamiya Alyatrd 1 aydır süt alerjisi diyetindeyim ilk defa bugün kabak tatlısı yedim onun dışında hiçbirşey yemedim meyve yersem yiyorum yoksa evet canım istiyor ama yemiyor aklıma getirmiyor aynı zamanda kilo veririm diyorum