cideee07 Nasıl kullanacağız , verdikten ne kadar sonra emzirmemek gerekiyor sabah mı veriyorsunuz emzirdikten kaç dakika sonra
Ebruea cideee07 bize açken 5 damla olarak vermişti. Bazen sabah veriyordum, bazen gün içinde yemekten 15 dakika önce. Ama kan degerine göre de doz ayarlaması yapmış olabilir bizim kan değerimiz fazla düşük değildi.
Ozlemkose85 cideee07 sabah ac karnina 6 damla veriyorum.11 ay 20 gunluk bebegim.doktir kontrolunde kullaniyoruz
cideee07 Ebruea siz 4. Ayda başlamadınız mı bize sağlık ocağı başlayın dedi kan değerlerine bakılmadan
Mina_mariye Ebruea sidefer in reçetesinde 4 yaş altı kullanmaz diye bende kullandırmak istiyorum bu ara kuzuma gerekiyor ama veriliyor mu ki 4 yaş altına ve ne kadar bir süre verdiniz
Ebruea cideee07 sağlık ocağı verdi fakat doktorumuz kullanmayın 7. Ayında test yapıp o şekilde ben yazacağım demişti. Eğer düşük değilse boş yere çocuğa ilaç vermeye gerek yok demişti. 7. Ayda test yaptı 5 damla yeterli dedi. O yüzden biz o şekilde kullandık
Miican Kilosuna göre bir kiloya bir damla veriyorsunuz aç ya da tok olması önemli değil. Ben uyku öncesi veriyorum damlalarını sonra emziriyorum ve uyuyor. Uyku rutini gibi bir şey oldu.
Ebruea Mina_mariye doktorumuz yazdığı için kullandık biz. O konularda doktoruma güvenirim. Çoğu ilaçta aynı şey yazıyor zaten sadece Dr uygn gördüğü şekilde kullanmak lazım.
Ebruea Mina_mariye 2 ay kullandım o toz ve şişeyi karıştırınca dolapta muhafaza etmek gerekiyordu o şekilde verince biraz hırıltı oldu gibi kış mevsimi de olduğu için ilaç bitince biz değiştirmesini istedik. sonra 1 ay başka bir ilaç kullandık degerimiz sınıra gelince bıraktırdı.