1kralice Kizlar birkac gune 3 aylik olcagiz. Az once bezinde yesil turuncu normal-ishal(karisik)bordomsu sumugumsu yerler vardi. Sizce neden boyle oldu ilk defa karsilastim ne yapacagimi hic bilmiyorum 🤷🏼♀️
Gulllernnn 1kralice benim bebeğimde de oldu 4.5 aylıkken doktor allerjik olabilir dedi farklı birşey yedin mi bu aralar falan diye sordu
Zhdsgn 1kralice alerjidir cnm benim kızımın da öyle oldu süt ürünlerini yemedim bir hafta düzene girdi ve öyle devam etti 6 ay süt ve süt ürünü tüketmedim uzman bir Dr yardım al bu konuda
EmineYilmaz 1kralice belki popodan gelmiştir canım emin misin bu arada neyle besleniyor mama mı anne sütü mü
Rewarya 1kralice foto atabilir misin benim bebeğimde vardı yetersiz beslenme diyip mama başlattılar ve alerjik bebeklerde oluyor bu foto atabilir sen daha anlaşılır olur
Rewarya 1kralice canım bebeğin çok huzursuz mu uyku düzeni falan nasıl. Alerjik bebek genelde 2. Aydan sonra başlar alerji yoğun kusması var mı burnundan gelecek şekilde?
Ebruea 1kralice bunun çoğuna nedeni alerji bizim doktorumuz kan görene kadar mukus çok sorun değil ama kan görürseniz hemen gelin demişti sizde bir götürün. Tahinden kaynaklı olabilir.
Elifurz Kakada sümüksü görüntü ve kan damlası gibi sadece bi noktada leke gibi ise kırmızılık alerji olabilir.