Bremenmizikacilari 5 aylık kızımın elleri ayakları hiç durmuyor sürekli sallıyor yatarken, mama yerken. Neden böyle bilmiyorum. Sakince yattığı çok nadir. Ve hep mızmız ıhlayıp duruyor.
cinara Bremenmizikacilari al bendende o kadar mama yerken uykudan uyandiginda beni gorunce hemen salliyo hep salliyo bide kucajtan inmiyo
Enur0018 Bremenmizikacilari Bizimki de 5 aylık sürekli hareket halinde ayaklar hep havada düz yatmıyor hiç sürekli dönmeye çalışıyor. Peki yavaş yavaş oturtuyor musunuz artık erken mi yoksa ?
2015202000 Bremenmizikacilari sizin yine iyi 5 aylık böyle benim kızıma noluyor 3.5 aylık kesinlikle durmuyor hiç mama yedirmek resmen işkence gibi 😂😂zaten uyutma faslını anlatımıyım hiçç
Bremenmizikacilari cinara evet ya bütün gün kucakta gezebilir. Sürekli ıh ıh diyor kalkmaya çalışıyor ayaklarını sallayıpduruyor oltadaki balık gibi kıpır kıpır 🤦🏻♀️
cinara Bremenmizikacilari benim kizim hem kucakta hem koltukta rahat oturuyo artik ama bi turlu donmuyo((
Bremenmizikacilari cinara emerken de kalkmaya çalışıyor tam emmeden. Meme değiştirerek tutuyorum. Sizinki de öyle mi?
Bremenmizikacilari cinara benimki de tam tersi 😁 sürekli yuvarlanıyor dönüyor dizlerinin üzerinde durmaya çalışıyor ama koltukta tam oturamıyor henüz. Her bebek farklı işte
cinara Bremenmizikacilari ben meme veremedim malesef sutumu sagip biberonla veriyorum bendede ayni durumda )))
Aykizim Bremenmizikacilari ayni beni kizim da böyle kalkıyor memede geri yatıyor sonra diğer meme bitmeyen kısır döngü 😁 4 ay 20 günlük henüz
cinara Bremenmizikacilari evet ayni durum benimkisi donemiyo bu aklima cok takildi benim ama oturuyo tam ayaklari uzerinde duruyo