sumeyraoz Bıoderma atoderm kullanıyorum hem kızıma kendıme cıldimiz kuru oldugu ıcın ama hıc memnun kalmadım yorumlarda %90 çok kuru ciltlere cok iyi geldiği yazıyordu ama benım cildimi tam tersi beyaz beyaz kel kel yaptı . Bu durumu yaşayan var mı?
Benanin_Annesi sumeyraoz bende kızıma alıp kullandım atopik egzeması var dr önerdi 100₺ de aldık kullandık ama bende memnun kalmadım
Egelim sumeyraoz Ben de hem kendime hem bebeğime kullanıyorum, bebeğimin egzamasına çok iyi geldi, benim de cilt kuruluğuma. Şaşırdım doğrusu, başka bir şey kullanıyor musun başka?
Gaaak sumeyraoz Bebeğimin egzamasına çok iyi geldi. La roche ile dönüşümlü kullanıyorum, çok memnunum ikisinden de.
Aynrcyln MasalMomy MasalMomy meraba kızınız kaç aylık egzaması nasıl Geçiyormu Başka krem kullanıyormusunuz
Damla29 MasalMomy ya size bişey danışmak isterim benim oğlumun 10 gündür böle boyunları falan kırmızı isilik gibiydi sonra böke kırmızı kırmızı oldu kuruluk var üzerinde sanki eşim ve kaynanam salyasından olur olur olmaz ıslanıyor diyor bende başka bişeydir diyorum bazen cildinde kuruluklar oluyor böle belli belirsiz atopik dermatitmi acaba
sumeyraoz Benanin_Annesi sizde de mi aynı durum oldu. Açıkçası ben boyle olunca kızıma cok sürmedim kendımde kullandım
MasalMomy sumeyraoz Belki sizin cildinize uymamıştır 😘 biz 2 farklı markadan geçtik onlar hiç iyi gelmemişti bu hemen kesti 🌷
Aynrcyln Gaaak Meraba sizin bebeğiniz kaç aylık Ne zaman başladı egzaması Doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz Tam geçiyor mu yoksa geçtikten sonra birdaha çıkıyor mu (kusura bakmayın çok soru sordum ama benimde bebeğim 8 aylık doğduğundan beri var:(( )
Egelim Aynrcyln Doğduktan 1 ay sonra başladı, 5.aya kadar ne kullansam fayda etmedi. Bioderma en son öneri üzerine aldım ve egzaması bitti neredeyse.
Aynrcyln Egelim bende kullanıyorum ama hiç bir faydası yok belirli şeyler yediğimde çoğalıyor yumurta olsun yağlı yiyecekler olsun
GramPozitifBakteri sumeyraoz Biz de kullanıyoruz ben de kendine banyodan banyoya sürüyorum,kızıma sabah akşam kullanıyorum hem alerji hem egzama hem kuruluktan dolayı,çok memnunum.Nasıl bi ters etki oldu
Egelim Aynrcyln Ben emzirmiyorum ama ek gıdaya geçtik bir çok şeyi veriyorum, bir alerji durumu olmadı.
GramPozitifBakteri sumeyraoz Allah Allah.Sebamed falan mı deneseniz içindeki bir madde belki yaramıyordur.Herkesin cildi farklı sonuçta
GramPozitifBakteri sumeyraoz Bulursun inşallah cildinize uygun olanı.Kuru cilt gerçekten çok zor.Şimdi yine kremlendim vıcık vıcık 😞😞