Esra12 Hanımlar oğlum hasta oldu hem öksürüyor hemde burnu akmaya başladı yarın hastaneye götürcem ama ilaç verirmi doktor? Doğal olarak ne yapabilirim bilginiz varmı?
MutluYaprak Esra12 geçmiş olsun bizde aynı durumdayız sağlık ocağina gittik dişlerinde etkisi olabilir dedi bı tane öksürük şurubu ve ağrı kesici verdi 2 gün kullanacağız geçmezse tekrar kontrole gidecegiz
Mom091 Esra12 benimde kızım dün gece nirden hapşırmaya burnu akmaya başladı. Eczaneden geçen hasta olduğunda umca almıştım. Bugün gidip sordum başka bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Umca bitkisel bir takviye. Hasta olacağı zaman hemen ondan veriyorum ben. Bol bol meyve ve ıhlamur bir de
Tortilla_ Esra12 Öksürük için Biraz tereyağını eritin. Yakmadan. İçine de biraz pekmez katıp Sabah akşam içirin. Gerçekten öksürüğe çok iyi geliyor. Ben kızıma veriyorum az bi öksürse. Çok geçmiş olsun
Tsksn-gns-27 EmineYilmaz ıhlamur işe yarıyor benim de bebeğim aynı durumda soğuk algınlığı için eczaneden şurup aldım
Esra12 MutluYaprak teşekkür ederim. Bizimde dişler çıkıyor ama önceden bu kadar olmazdı galiba soguk algınlığından böyle oldu
ElisaNazzz Tortilla_ ayyy canım ya öksürükten bende muzdaripim kızım çok öksürüyor ama hırıltı filan yok boğazdan olduğunu düşünüyorum peteğin yanında yatıyor acaba ondan mı dedim şurup aldım prospan doktorumun inerisiyle ama yok yani bide bunu deniyeyom yarın inşallah fayda eder bize de 🙏 yavrum oksurdukce içim parçalanıyor
Tortilla_ ElisaNazzz Petekten mi bilmiyorum ama gerçekten tereyag ve pekmez çok iyi geliyor öksürüğe. Ben eşime de pekmez , limon ve karabiber yapıp veriyorum onunda öksürüğüne İyi geliyor. İnşallah fayda eder. Sabah akşam düzenli kullanın. Çok geçmiş olsun 🍀🌼
Esra12 ElisaNazzz bizimde öyle canım dünden beri maf oldu şimdi ilaç aldım insallah iiy gelir. Sanada geçmiş olsun canım
H_efe Cerene en iyisi ihlamur,su ve emiyorsa bol bol emzirin. Burnu tikaliysa odasina suyun icine lavanta tohumu koyabilirsiniz cok iyo gelir
Esra12 H_efe emziriyorum canım. Ihlamur veriyorum ama doktorumuz çok sık verme dedi birde bas ucuna soğan koyuyorum. Senin dediğini deniycem canım teşekkür ederim
AnneRumeysa Esra12 canım ihmal etmemelisin benim oğlum da hasta grip oldu sonra götürdüm ciğerleri enfeksiyon almıs hırıltı vardı , hava verdiler antibiyotik verdiler, eğer gitmeseydim çcocupum daha kötü olurdu
Esra12 AnneRumeysa götürdüm kuzum bugün çok şükür sadece soguk algınlığı dedi doktora ilaç verdi burun spreyi verdi düne göre iyiz
AnneRumeysa Esra12 Esra12 ilaç ne verdi bize balgam sökücü vermis çocuğum d aöksürük yoktu o ilaçtan sonra öksürmeye basladı
Sadiye1 Esra12 bebek vikisi varsa ya da normal vikis farketmez bağrına sürün sıcak havlu koyun o hem çok rahatlatıyor hem hırıltı varsa alıyor hemde öksürüğe falan iyi geliyor. Geçmiş olsun 🐣