05ay05az20e1sra14na9di3r27 Kızlar bebeğime sağarak sut veriyordum 2 haftadır sağmiyorum duzenli olarak gunde 1 anca sağıyorum ama göğsüm dolmuyor ve ağrı olmuyor.sutum mu gitti yoksa ne oldu anlamadim😥😥
ugursuzsafiye 05ay05az20e1sra14na9di3r27 ben dogum yaptigimdan beri 2 3 gun haric hic goguslerimin doldugunu gormedim arkadasim birinden emzirirken digeri akiyor felan diyor hic olmadi gogus pedi felan aldim 1 gun kullanmadim nedense.. Ama bebek emiyor doyuyor ve yariyor anlamiyorum🤷🏻♀️🌼
Kalbim_oglum Canim duzenli sağ duzensiz sağmak azaltiyor benimde başta güzel sütüm vardı ilk zamanlar 4 5 ay duzenli sagdim verdim simdi günde 1 kere anca anne sütü verebiliyorum çünkü sonradn düzensiz sagdigim icin sen sag olmasa bile sütun sagarak gelir
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Kalbim_oglum ama dolmadi yani sutten birakinca milletin ağrıyormuş bende olmadi
Kalbim_oglum Yavrusununannesiii başta goguslerimi rahatlatmak icin sagiyodun gece veriyodun sagdiklarimi sonra hep emzirdim bi müddet sonra istemedj emmek ama gece emiyo gündüz mecburen sagiyorum