[bilinmeyen] krem kuLLanıyomusun cnm düzenLi oLarak krem kuLLandığın zamanno yaraLarın kabuk bağLayıp döküLecek we bi daha yara oLmayacaktır ama her anne emzirmeye başLadığında o iLk yarayı çeker benm bebeğin şu an 28 günLük iLk hafta göğsüm kanadı hatta yarasından şişti ağLayarak titreyerek emzirdim çünki sadece anne sütü aLıyo mama wermediğim için ama her emzirmeden sonra krem sürdüm her emzirmeden sonra aksatmadan kremi yanımda gezdirdim resmen bir hafta içinde acısıda yarasıda yok oLdu we o günden beridir emzirip atıyorum bebemi ne krem sürüyorum ne koruyucu çünki artık yara oLmaz iLk yarası söndükden sonra bebe ağzını kocaman açıyo ya hızLıca sok memeyi ağzına kahwerengi kısmını aLabiLdiği kdr aLmış olsun o zaman da hiç yara oLmaz geçmiş oLsun her anne yüzde yüz mahkum bu acıyı emziriyosa
[bilinmeyen] tahinyağı deneyebilirsin bana o iyi gelmişti
[bilinmeyen] canım illa ki acı oluyor , alışılıyor ya da geçiyor. Herkeste farklı bir şey iyi geliyor. Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, ayva çekirdeği en iyi gelenler arasında.
Bana lanolin isimli bir merhem çok iyi geldi. Muhakkak deneyin. Etkisini göreceksiniz
[bilinmeyen] Emzirmelerden sonra göğüs ucunu az da olsa havalandır ve kesinlikle göğüs pedi kullanma daha da havasız bırakıp yaraları arttırıyor 😒
[bilinmeyen] kanasada emzirmek zorundasın başka çaren yok merak etme kısa sürde iyiLeşir uzun süre kanamaz yanLız memeyi direk werme bebeğin ağzına sütünü sık ısLansın bi sür ucuna iyice ucu yumuşasın direk weriyosan da kanaması normaL ben abLamdan görmüştüm sıkardım sürerdim ucuna ısLanırdı öyle emzirrdm yoksa kuru kuru sömürmeye başalayınca ucu kopacak gibi oLuyodu
[bilinmeyen] ün demekki herkesin farklı oluyor. Aslında hiçbiri ise yaramıyor , acisina alışiyoruz ☹
Mesela bende emzirmemek kaçış oldu 1-2 derken sonra gogsum şişti, ateşlendim derken, göğüs ucu yarası bunların yanında sinek ısırığı kaldı 😐
[bilinmeyen] İyi yapmışsın faydasını kısa sürede görürsün inşallah 🙏🏻
[bilinmeyen] canım doğurmadan lansinohh kremı sürdüm son haftamda her emzırme Öncesi sonrası kullandım doktorum kendı sütünü sık ucuna sur en iyi gelen dedı
[bilinmeyen] benimde senin gibiydi canım silikon gogus ucu kullan birakmasi zor oluyor diyorlar ama o aciya dayanmakta cok cok zor 12 gunluguz benim bir hafta sonra gecti ben şunları yapinca kurtuldum lansinohun kremini surdum silikon ucu takip emzirdim krem yumusatiyor emerken acı azalıyor baya birde aventin gogus kalkanlarını taktım hava alsın diye bu sistemle uc dor gunde kurtuldum simdi hic acisiz silikon ucla emziriyorum gogusumun ucu kucuk geliyor almiyor henuz ama deniyorum simdi silverette gumus kapaklarini hic cikarmadan takiyorum kremide biraktim
Kızlar benimde 5 gun oldu dogum yapalım sutumün geleli 2 gun oldu cok acı cekiyorum aglayarak emziriyorumm krem kulanıyorm ama etkisini görmedim inşallah gecer ya Allahım sabır versin .😊
Dogumdan 1 ay once basladim lanolin krem surmeye yinede yara oldu hatta kanadi. Garmastan, lanolin, milkway, ayva cekirdegi jeli... Hepsini denedm 1 ay boyunca gecmek bilmedi, oglum acikicak diye aklim gidiyordu artik. Ta ki aventin gogus kapagini alana kadar. kesinliklr edinmelisin. Hem gogus ucunu cikarmadada etkili. simdiden gecmis olsun 😊
[bilinmeyen] Canım balmumunu alıyosun benmari usulü eritiyosun dayanabilceğin sıcaklıkta sürüyosun ve yaraların geçiyo deneyenlerin daha ilk kullanımdan geçmiş
[bilinmeyen] inşallah canım sezeryan acısını unutturuyo gercekten sevindim ❤️🙏🏻
[bilinmeyen] Etkili olduysa guzel canim umarim hemen iyilesir cok gecmis olsun🙏🙏🙏
[bilinmeyen] işe yaramasına gerçekten çok sevindim ☺️Allah sendende razı olsun
[bilinmeyen] yıkamadım sildim sadece zaten bebek emene kadar bişey kalmıyor canım
[bilinmeyen] herkeste farklı şeyler işe yarıyor ben kendi çözümümü söyleyeyim. Garmastan madecasol vs gibi kremleri kullanmayın çünkü emzirmeden önce yıkamanız gerek bu da daha çok kurutur. Yenidoğan profesörüne sordum bunu emzirmeden önce çok az bir şey lansinoh kremden sürün yumuşasın emzirdikten sonra da kendi sütünüzden sürüp saç kurutma makinesinin en düşük ısısında göğüslerinizi kurutun. Bir haftadan fazla çektim acısını denemediğim kalmadı dediğim şekilde yapınca iki günde geçti. Bir de sütümü sağdım bu dönemde bir öğün emzirdim iki öğün sağdım göğüs ucu iyileştikçe daha fazla emzirdim
Aynı durumdaydım canım bebeğim 5 günlük oldu meme uçlarım kap tutmaya başladı eşim gitti phlips aventin göğüs kalkanını aldı südyenin içine koyuluyo kalkanlar oraya süt birikiyo yavruna verebiliyosun göğüs ucuna dokunmadığı içinde sızı yapmıyo acımı çok hafifletti üzerimi rahat rahat giyebiliyorum önceden tişörtler yapışırdı bana çok yardımcı oldu 80 lira gibi bi rakam ama Allah yapandan razı olsun yoksa göğüsten süt aka aka gezdim
[bilinmeyen] doktorum bana karbonatlu su önerdi bunu yap kuruduktan sonra sütünü biraz akıt ve meme ucuna sür. Ama kuruyana kadar memeyi kapatmamak gerekiyor bende işe yaradı umarım sizlerde de yarar.. mutlu günleer🤗
Ben de lansnoh krem ve gogus kalkaniyla gecirdim yaralarii