aykoz_ 06arzu onu alırsa bırakmıyor dili de gerileyecek diye korkuma acamıyorum. On dk izleyip bıraksa açarım ama asla yakalarsa bırakmıyor bide ona aglar
06arzu aykoz_ bırakıyorlar. Eline sevdiği bir oyuncağını verin hemen bırakır. Artık heskes böyle yapıyor. Çocuğu ağlatarak, bagirtarak hem kendimiz, hem çocuk yıpranıyor. İnanın ben çok denedim. Olmadı.
Nil614kara aykoz_ 22 aylık bizdede bez dgştirme işkence uzun bir süredir kırk saat dil döküyorum ikna olunca birde degiştirirken dursun diye dil döküyorum önrüm tükeniyor 🥴
bitterikolata aykoz_ tek çözümüm istediği şeyi giydirmek. İki tane seçenek sunuyorum hangisi güzel aaa üstünde araba var hadi giyelim diye mesela kıyamet kopuyordu böyle böyle alıştı. Evde abuk sabuk giyiniyor bu yüzden 😂 dışarı çıkacağımız zaman da çıkmak istiyorsan kıyafetlerini değiştirmemiz lazım diyorum kaçıyor o zaman park yok diyorum paşa paşa geliyor 😂
aykoz_ bitterikolata evet bunu deneyebilirm seçenek sunmayı🧐 bi ihtimal.. dışarı cıkarken giyiniyor hevesle kıyafet bile getiriyor. Mevzu genelde aksam kopuyo
elmalikurabiye aykoz_ bezi kendisi alsin. Hadi gel bez degistirelim bezin nerdeydi aaa bu dolapta gel bakalimm hadi bi bez al vs gibi gibi.. bi de oyuncaklarinin ustlerini degistirebilir bezleyebilirsiniz beraber. Bu da ise yariyor.