SareBkmz lilyaninannesi ben arama falan için değil canım en çok hatta sürekli spor yaparken ve yürüyüş yaparken kullanacağım o yüzden pek teferruatlı olmamada olur teşekkürler 🤗
lilyaninannesi SareBkmz adım sayma ve kalori hesabı zaten yapıyor bir fark yok diğer pahalılardan diyorum… sadece 40 tl
Lilyam SareBkmz Eşimde bende aynı saati aldık memnununuz bakın isterseniz. huawei watch gt2 latona black
Kbrbydk SareBkmz akıllı band alabilirsiniz bileklik gibi. Ben Huawei band 4 pro kullanıyorum eşim 300tlye aldı beş ay önce. Çok memnunum. Aktif kullanınca bir hafta gidiyor şarjı. Bittiğinde çok çabuk doluyor. Çok memnunum😊
SareBkmz Kbrbydk evet akıllı bileklikte olur zaten spor için kullanıcaö benim için en önemli özelliği kalori hesaplaması yada spor türü seçilebiliyor mu acaba plates gibi falan biliyor musunuz acaba? 🤗
SareBkmz Hunilianne dediğinize baktım canım şuanda trendyolda falan 4 le 5in arasında sadece 14 tl oynuyor o zaman 5 almak daha mantıklı olur. Peki şey soracağım spor türü seçme özelliği var mı plates v.s gibi?
Kbrbydk SareBkmz kalori hesaplaması yapıyor. Ama spor seçenekleri sınırlı hepsinde sanırım.ic ve dış mekan yürüyüş, diş mekan koşu, bisiklete binme, yüzme basketbol gibi seyler var.
elmalikurabiye SareBkmz mi band akilli bileklik bu arada. Bende kullaniyorum onerenlerde ous aka akilli saat degil onlar. Gorusme yapamazsiniz mesaj yazamazsiniz sadece goruntuleme yapabiliyorsunuz aklinizda olsun. Benim ihtiyaclarimi karsiladigi icin ben memnunum a.ne bekeldiginize bagli bu mesele bence
SareBkmz elmalikurabiye yanlış yazmıştı olabilirim çünkü hiç bilgim olmadığı için buraya yazdım canım. Benim için arama mesaj için değil ben kendim spor yaparken ve yürüyüş yaparken kalori hesaplaması içiyorum özellikle şey için istiyorum spor türü seçiliyor mesela plates gibi benim için bu özellik gerek canım tam açıklamalı yazamamışım haklısınız 🤗
elmalikurabiye SareBkmz pilates yok acik alan kosu kosu bandi yuzme egzersiz vs gibi modlari var mi band 4 bendeki. Bende sirf spora basladigim icin almisti esim.sarji da baya gidiyo. Bi de evde kamera xiaomi robot supurge xiaomi akilli tartim da xiaomi telefonum xiaomi . Hepsini birbirine bagladim tum ev kolumda gibi 😂😂😂😂
Tuba SareBkmz https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-4-akilli-bileklik-siyah-pm-HB00000KKJ55 Bu linkteki bendeki☺️ yürüme şeklini seçebiliyorsunuz. Band da koşma, normal koşma, yürüme gibi☺️