Dilara412 Akşam Saat 10-11 gibi bebeğinize duş aldırıyor musunuz? Ben genelde gündüz yapıyorum gece akşam yapayım uyur diye düşünüyorum bilemedim
UrasEgeninAnnesi Dilara412 bizim banyolarımız hep akşam 9-11 arası . Uykusuz bir bebek zaten çünkü. Banyo biraz rahatlatıyor onu 😊
Yesimeliz84 Aksam 10-11 dediginiz gece mi orayi annayamadim. Aksam uyku oncesi banyo cok dinlendiricu oluyor evet ben hergun yapiorum ancak bizim yatis saatimiz 8 engec 8.30
Annekeki Ben 20.00da banyo yaptirip pijamalarini giydiriyorum 20.40 gibi uyumus oluyo 14 aylik. Cok da rahat uyuyo boyle🌸
LilyaBn Dilara412 bebiş için akşam Uyku saati 10-11 geç olur aslında. Her gün yarım saat geriye çekerek uyku saatini öne almanız daha güzel olur hemde bebişlerimizin büyüme hormonları tam olarak çalışır🙏. Uyku öncesi banyo iyi oluyor bu arada❤️
hkubra Dilara412 benimkinin uykusu açılıyordu tersine gunduz yaptırırsın genelde şimdide 9 10 arası uyumuş oluyor zaten🤲
Aybars2020 Dilara412 ben gece uykusunu banyo sayesinde düzene soktum. Hergun yıkıyorum çok faydası oldu
Aybars2020 Dilara412 7bucuk 8 gibi uyuyor gece 12 gibi emziriyorum tekrar yatıriyorum 4 gibi yine emziriyorum sabah ta 7 buçuk 8 arası gunaydin diyoruz