Merve4694 Kızlar rota aşısını yaptıranlar ücreti ne kadar? Bizimki 3 ay 5 günlük oldu yaptırabilir miyim?
Birceninannesi Merve4694 merhaba biz de 3 aylıkken yaptırmıştık. Doktorumuz 3 ay 1 haftayı geçmesin bu hafta içinde mutlaka yaptırın demişti. 310 tl gbi bşydi ama şimdi zam gelmiş 380 olmuş sanırım haftaya 2. dozu yaptırcaz bz de
Kavinsmom Dozu yaptırabilirsiniz zamanı gelmiş, benim sigortam karşıladı ücretini bilmiyorum ama önemli aksatmayın, bebek rota ile uğraşmasın çok yıpratıcı.
Birceninannesi Kavinsmom aşıları karşılayan sigortayı hiç duymamıştım. Kızım şimdiye kadar allianzlıydı şu an aksigortalı ama ikisi de karşılamıyor. Sizin özel sigorta mı tamamlayıcı mı?
Kavinsmom Birceninannesi tamamlayıcılar karşılamıyor, özel sağlık sigortası Anadolu sigorta medilap benim sigortam.
Katarsis Merve4694 tabi ki yaptırabilirsiniz biz de yeni yaptırdık 3 aylık 7 gunlukken falan yaptırdık
Birceninannesi Alisasevgi yaa çok iyiymiş ben karşılamaz diye düşünerek hiç sormamıştım bi danışıyım sigortacımıza🙏🏻
Lalin Merve4694 kızım 3 aylıkken yaptırmıştık biz de. 77tl ödemiştim ben kalanını özel sağlık sigortam karşılamıştı. 316tl falan olması gerekiyor sanırım ama üzerinden bir yıl geçti. Artmıştır illa ki.