Gokturkum25 2 aylik bebeğim sürekli agliyor . Yani surekli kucakta olmak istiyor kendi halinde en fazla 5 dk kaliyor sonra agliyor niye böyle ya . Ne zaman düzelir. Böyle olanlar var mi
yaramaz_bocegim Gokturkum25 ah ah canım aynısı benim başımda 😔 az önce de post açtım. İnanır mıısn saat 2 den beri ayakta ve ağlıyor bir gram uyumadı 😔 nete atak haftası hesaplama yaz Bi bak bakalım Bana dediler atak haftasındaymış 😔 banyo ettir biraz sakinleşti benimki banyodan sonra
Gokturkum25 dilara10 sarilip aglayalim 🥺 hep mi böyle olcak. Otururken de durmuyor kucakta gezdirin diyor
Gokturkum25 Yy2112 valla ya benim de aksam bu saatler olunca bir seyler oluyor bas bas bagirarak agliyor
Gokturkum25 yaramaz_bocegim yok atak haftasnda değil baktm 😔 yani benimki 38 . Haftada dogdu ona göre hesapliyorum 2. Atak bitti 😔
humamomss Gokturkum25 bende çok merak ediyorum yeri geliyor anlamıyorum bakamıyorum diye üzülüyorum kucakta uyumak istiyor oda 10 15 dakka hop kalkıyor emziriyorum ağlıyor altını alıyorum ağlıyor emzik sürekli ağzında bende bütün gün ayakta
Gokturkum25 humamomss benimkinemzik de almiyor agzina . Sastim kaldim . Suan 2 aylık benimki belli bir seyleri eline almaya baslayinca duzelir diye umut ediyorum
humamomss Gokturkum25 Gokturkum25 inşallah canım sabırla bekliyoruz ogünleri benim kızın bide reflüsü var onunda huysuzluğu huzursuzluğu çok oluyor
humamomss yaramaz_bocegim durum üzücü ama yalnız olmadığımı bilmek sevindirici anormal olan demekki bizim durumumuz değilmiş aman ağlamasın diye kendimi yıprattım