Minikoalamm Kızlar bu muskat ne anneme aktarda vermişler bebek için gazı alıyor demişler bebeğim 12 günlük
Mu-Mi Minikoalamm O gün burda biri söylemişti çok Zararliymis bende bi defa bebeğime vermiştim bnde vermeyin çok ağirmis
Nurhan88 Minikoalamm canım ben kullanıyorum ama bebeğe vermiyorum yemeklere koyuyorum azıcık iyi geliyor
Arasannesi Minikoalamm bebeğe verilmez ama anne sütü alıyorsa siz tüketiyorsunuz zaten bebekte sütten alıyo gaza iyi geliyo
Cns_28 Minikoalamm bebeğe bu tarz şeyler kesinlikle verilmemeli onların bağırsak gelişimleri bizim gibi değil eğer emziriyorsanız muskatı rendeleyip balla siz tüketin
Minikoalamm Mu-Mi nette öyle yazıyor adamda burda bir günlük bebeğe bile verilir siz buralı değil misiniz demiş şaşırdım
Minikoalamm Mduygum Nurhan88 kendim mi yiyeyim kızlar benden gaz geçişini engellemek için başka ne yapabilirim benden de çok geçiyor sanırım gece uykumuz hiç yok 😔
Mduygum Minikoalamm evet yemeklerinde kullanabilirsin. Rendenin ince tarafiyla az az rendelemen gerekiyo ama hem sutte yapar gazini da alir. Sen herseyden once ayaklarini bacaklarini sicak tut sen gazliysan bebekte gazli olur
Arasannesi Minikoalamm tabi aldıgınız toz halindeyse o şekilde yemeklere koyabılırsınız.ben tazesini almıştım rendeleyerek kullandım
Arasannesi Minikoalamm evet öyle de yapabılırsınız dediğim gibi rendelemede olur.suyla da içilir yemek ve içeceklerıme katmamı önermişlerdi banada