babygirlandmom Merhaba kizlar hamilelikte gögüslerim asırı büyudüler 85 giyerkrn 95 e kadar cıktım simdi kızımı emziriyorum ama gögüslerim acayip sarkmıs durumda nasıl duzelecekki bu yoksa hep boylemi kalacak bildiginiz bi yöntem varmi eski haline getircek nenelerin memeleri benimkinden güzel benim hep büyük hem sarkık🦁
Dorukhansmom babygirlandmom Bende 85den 95 100e ciktim simdide dedigin gibi bi emiyo emdigi gibi sünger gibi oluyo cidden gecmicek mi bu ya bende merakla cevaplari bekliyorum.😣😓
Mahinursmr babygirlandmom aldığım kilolar falan değil ama göğüslerime ciddi anlamda takıyım nenemin göğüsleri gibi korkarım yakında göbeğimize falan değcek böle giderse ben kücüttürmeyi düşünüyorum 😊
Mahinursmr babygirlandmom ben kime sordugdam böyle kalıyor diyo cok az kücülüyormuş ama emzirme olayı tamamen bittkten sonra iç boş balon gibi sarkıyormuş 🥺
Zorzeynoo babygirlandmom benimde hep büyüktü emzirmede daha da büyüdü kilo verince küçülürde bence sarkmasına çare yok
Arzuayse babygirlandmomilk zamanlar cok buyudu sisti 6aylik olduk indi eski sutyenler oluyo artik bosuna buyuk almisim ici bos gibi suan cok yumusadi
Ozlem06 babygirlandmom malesef canim aynen boyle kalacak sarkik bende takmis durumdayim sinirlerim cok bozuluyor ama guvenilir bir yerde cok guzel diklestiriyorlar instgramda aysegul sivri var bi bakin cok guzel gogusler yapiyor😔
ElaEsma babygirlandmom bende gariplik var sanırım 🤦♀️ benimki hiç büyümedi iki gebelikte de bu sarkma meselesi yüzünden iyiki de büyümemiş diyorum bazen😌 ama azda olsa büyüseydi iyi olurdu. Sarkma için spor hareketleri var onları yapabilirsiniz
deletedmom2200 babygirlandmom eski haline dönmeyecek ama sen yudum yudum yavru besledim büyüttüm diyeceksin ✌🏻