Kvser Kızlar bebeğimin yüzünde bi bakıyorum isilik gibi kızarıklıklar bi bakıyorm hiç bişey kalmıyo sürekli nemlide tutuyorum ama anlam veremediğim şekilde bazen çıkıyo bazen geçiyo nedendir acaba fikri olannn 🙇♀️🙇♀️🙇♀️
Mer2626 Kvser bizde aynıyız 2 hafta oldu Sağlık ocağındaki doktor isilik dedi Hastanedki doktor alerjik beyqz tenli olduğu için dedi Hametan verdi Kafam karıştı geçmiyor bir türlü
Kuzumveben Kvser sicaktanda oluyor benim kizimda da oluyor aynen 3,4 gun sonra geciyor uyurken filan cok kalin ortme uzerini ne cok ususun nede cok sicak olsun orta karar
Kvser Elya bizede yzdı krem ve losyon kullanıyorum ama geçtikten sonra tekrarlayaniliyo nedendir anlayamadım ya
Kvser Mer2626 aynen bizede losyon krem versdi ama nasıl bazen geçiyor bazen çoıkıyo anlam veremiyorumm çokda kafama takıyorum 😔
Elya Kvser bazi bebeklere yemekler dokunuyormus, bazilarinin alerjisi bunu doktor a gidip ogenmek lazim benim kizima yemek dokunuyor
Kvser Kuzumveben tamam deneyeyim bakalım bi internette çok araştırdım alerji flnda yazıyo ondanda tedirgin oldum açıkcası