Metinazat Arkadaslar bebeklerinizi süt icmeye nasil alıştırdıniz, kac aylikken basladiniz benim oglum 14.5 aylik ama bir türlü iciremiyorum. Sizler nasil alıstırdiniz. Yardimci olur musunuz
1Dost Metinazat içmeyen çocuk içmiyor. Bardakla vermeyi denedin mi? Bardaktan bişeyler içmek onlara zevkli geliyor kendine dökmüş içiyormuş gibi mm yap belki içmek ister mesela benim kıza yapsam hemen içmek istiyo o şekilde farklı güzel bişey sanıyor
Metinazat Dolunaydolunay benimki elimde gördüğü an kacıyor ya da bağırıyor. Meyveli sut veriyorum onu da icmiyo
Metinazat 1Dost bardakla da denedim kaşikla da denedim. Ama gördüğü an kaciyo yanımdan ya da bağırıyor. Meyveli hazir sutlerden aldim ustundeki resimlere bakio icer diyr onu ds icmiyo. 😔 peynir de yemiyor. Sut ve süt ürünlerini yediremiyorum resmen
Metinazat File351047 keci sütünu nerden aliyorsunuz acaba. Ben bugun birkac markete baktim ama bulamadim😔
File351047 Metinazat Migros’tan alıyorum ama her zaman bulamıyorum bulamadığım zamanlar mama içiriyorum