birkizbirerkekannesii bi el atın bacınızın derdine allah aşkına 18 aylık kızım var kahvaltılarda çok zorlanıyorum ne yapsamda ne yedirsem diye siz neler hazırlıyosunuz yazarmısınız çok bunaldım artık 😪
Dogavesultan birkizbirerkekannesii kızım 13 aylık olmak üzere yumurtayı omlet gibi yapıyorum içüne biraz un biraz süt koyuyorum arkalı önlü pişiriyorum yanına da peynir kaymak bal reçel bazen sigara böreği bazen fırın patates yapıyorum domates salatalık mevsimi olmadığı için vermiyorum daha
cicekannesi22 birkizbirerkekannesii 19 aylık pankek yada ekmeği ufaliyorum içine biraz süt 1 yumurta omlet gibi pişiriyorum çok güzel oluyor yada taze soğanlı yumurta omleti cesitlendiriyorum peynir falan koyuyorum içine yada yumurtayı hasliyorum yanına domates ekmek koyuyorum menemen patates kızartması
Yerfistigininannesi birkizbirerkekannesii bir kase süzme yoğurt içine biraz dereotu Bir salatalık bir yeşil biber minnak minnak doğrayın içine oda sıcaklığına gelmiş bı parça tereyağı ekleyin güzelce karıştırın kahvaltıda hem siz yiyin hemde bebisiniz yesin bizim meşhur kahvaltiligimizdir kızımda çok sever bazen kaşıkla bazen küçük ekmeklere surup ağzına veriyorum
eSved birkizbirerkekannesii inan benim kizda ne yumurta ne peynir yer kahvaltı yok gibi yani pankek krep falan yaoarsam onları yer yoksa sadece ekmek yiyo üzülüyorum ama yemiyo bende saldim artık
birkizbirerkekannesii Dogavesultan peynir kaymak ağzına sürmüyo devamlı aynı şeyleri yemek istiyo patates pankek vişne reçeli başka hiç bişe yemiyo
birkizbirerkekannesii cicekannesi22 yumurtayı kesinlikle yemez benim kızımda bi huy var çatalla kaşıkla ne verirsem artık önce bi bakıyo tanıdık bişeyse ağzını açıyo yoksa mümkün değil 😔
Dogavesultan birkizbirerkekannesii benim kızımda önce peynir pek yemiyodu sonra reçele batırıp öyle verdim (az tuzlu beyaz peynir) öyl öyle alıştı şimdi sadece peyniri yiyor reçele batırmadan öyle alıştırabilirsiniz
Dogavesultan birkizbirerkekannesii sadece peynirle doymaz tabi yumurta yemesi lazım benim 2 yumurtadan omlet yapıyorum yarısından biraz azını o kalanını ben yiyorum peynir de yiyor ama yumurta kadar tok tutmuyor
Yerfistigininannesi birkizbirerkekannesii kızımda yumurta sarısını yemiyo bende eziyorum minik ekmekler içine bu yaptığımdan bı iki kaşık ilk defa dün yedi mesela bende çok şaşırdım
birkizbirerkekannesii Dogavesultan yumurta yemiyoki sadece patatesli yumurta yiyo hergün hergünde aynı şey yenmezki 😣
askbocusum_1 birkizbirerkekannesii benim oğlumda yumurtadan nefret eder menemen yapıp yada çay kasigi ucu salçayı kavurup yumurta döküyorum 5-6 lokma yiyor boyle
birkizbirerkekannesii eSved bende salmak istiyorum ama yapamıyorum ya bi çocuk aç nası durur aklım almıyo akşam yemeklerinide kesti bu ara hoş yese bile sadece makarna pilav yoğurtlu mantı yiyyo 💆🏽♀️
BuseCan birkizbirerkekannesii bebe bisküvisi peynir yumurta pekmez ıhlamur karıştırıp öyle veriyorum. Salatalık diş kaşımak için kullanıyor sadece 🙈
birkizbirerkekannesii BuseCan ayı küçük galiba canım benden tavsiye hiç bişeyden sakınma yedir büyüdükçe çok seçici oluyolar yoksa 😕
eSved birkizbirerkekannesii ayni ayni pilav makarna bide yoğurt corbasi ni seviyo onun disinds farkki gorurse agzini acmaz önüne koyarim yemez atar şaştım inan