[silindi] Kızlar bugün ilk kez kabak püresi verdim bebeğime ama yutmadı ağzında tuttu vermeye çalıştığım süre boyunca ağladı hiç yutmaya çalışmadı hep böylemi olcak 🥺🥺
Mircet [silindi] ben tadımlara baya sıvı başladım haşladığım sudan koyarak baya incelttim zaten bi önce kaşığın ucunu yalıyor beğenirse yiyor prenses 😂 sevmemişte olabilir
[silindi] Mircet ben buharda haşladım nasıl su ile inceltebilirim haşlama aparatının altına koyduğum su ile mi incelteyim
[silindi] tospikannesii 3gün kuralı ile kabağa başladım bugün ilk günüydü başka bişey vermemem gerekiyor diye kabak vermeye çalışıyorum ama çok zor oldu bir kaşığı bir buçuk saat boyunca ağlayarak ağzında tuttu çok zor geçti
Mircet [silindi] evet ordaki suyla anne sütü de koyabilirsin demişti doktorum ama ek gıda daki asıl amaç anne sütünden başka tatlara alışması demişti
[silindi] Mircet önce bi yutabilse daha iyi olcak gibi hiç yutmaya çalışmıyoda bide öyle deneyim teşekkür ederim
Mircet [silindi] benim kızımda öyle diliyle itiyordu daha az kıvamlı şeyleri yediğini farkettim ya bemde işk çocuğum bilmiyorum nasıl yer nasıl yapılır ama bebeler öğretiyor😂