BaraninAnnesi Solomombaby Kanguru Oğlum sevmedi o yüzden satıyorum. Yenidogan aparatı ve çantasıyla birlikte satıyorum ❣️ Fiyat: 110 TL kargo alıcıya ait Yer: Hatay Alana şimdiden hayırlı olsun 🌺
ipekkizimm BaraninAnnesi hayırlı satislar😊 birşey soracağım size çift yönlü kullanılıyo mu? Bende de ergonomik kanguru var modeli aynı boyle kizim 9 aylik onunu cevirerek kullaniyorum ama bacak kismi rahatsiz eder mi bilemedim
BaraninAnnesi _ADA_ evet canım cok kullanışlı ama benim oglan oturmak istemedi. Gerçekten cok rahat bi hevesle aldım ama malesef sevmedi 🌸
BaraninAnnesi Piko78 dışa dönük degil ama dışa döndükten ziyade pozisyon cok onemli kangurularda. M pozisyon olmasına özen gösterin seçerken benden size oneri☺️ bebeginizin durusu icin en sağlıklısı cunku M pozisyon cunku. Çoğu kanguru M-pozisyon sağlamıyor, solomombaby M-pozisyon sağlayan kangurulardan birtanesi.
Birbebek34 BaraninAnnesi canım ben eşime sormayi unutmuştum yogurt için koruyucu yok dedi yapımla alakalıymış 🤩
BaraninAnnesi ipekkizimm yanı bu ergonomik model dışa dönük kullanılmıyor. Sizin dediğiniz gibi olur mu bilmiyorum hiç denemedim açıkçası. Deneyin isterseniz bi