Prenses_annesi22 Ecekke bol sıvı tüketiyorum rezene demleyip içiyorum.yogurt,sebze yemegı,kahvaltıda yumurta ,peynır falan ama gun ıcınde mutlaka 3lt su içiyorm. Emziryorsan 2 satte 1 emzir. Sağıyordan da 2 satte 1 sagım yap
ikicocukluAnne_ Ecekke dere otu bolca yeşillik bulgur makarna yiyorum bunlar fark ediyor ama en önemlisi uyku ve bolca su içmek
_ADA_ Ecekke Su o kadar. Sonraki tükettiklerim ay süt yapar canım çekmesin diye götürdüklerim. Süt harici bol kilo yapıyor.
GozdemHilal Boza,su, sütlü tatlı,hurma,bestlak damla geçen haftalarda tahin helvası kuru incir falan yiyodum baktım kilo yapıyor bıraktım😁 .
Nicksiz Ecekke herşeyi yedim olmadı geçen bitter çikolata canım çekti yedim ertesi gün tek göğüsten 150ml çıktı bebişim 5 aylık daha önce iki göğüsten 75ml geçmemiştik hiç bende şaşırdım denk mi geldi başka bişi bilmiyorum valla
Snglklc Ecekke öyle özel birşey yemeye gerek yok normalde de beslenmemiz gereken şekilde süt yoğurt meyve sebze etimi yiyorum ekstra olarak hamilelikte ki vitaminlerime devam ediyorum ve de bestlak damla kullanıyorum 🌼