Mrvalptmr Merhaba atopik dermatit var bebişimde mustela veya bioderma önerdi doktorumuz kullanan var mı işe yarıyor mu ?
edizinannesi Mrvalptmr mustelayı bilmiyorum ama bioderma intensive baume harika ben kendimde kullanıyorum
TgcDvc Mrvalptmr mustela işe yarıyor diğerını kullanmadım ama hiç aksatmadan gunde 2 kez uygulayın ve dısarı cıkarken mutlaka sürün
Miniginannesi Mrvalptmr merhabalar bu teshis nasil konuluyor kan testi mi yapiyolad benim oglumdada egzama dedi linola nemlendirici olarak kullanmami soyledi fakat pek faydasi olmadi gibi alerjidir dye korkuyorum 😢
TgcDvc Gozdealihanzade stelatopia yazıyo üstünde cok hassas ciltler için.. trendyolda indirimde hala ben ordan aldım.. bide sampuan ve bebek yagınıda degıstırın ben onlarıda mustela aldım sadece kremle olmuyo
burcuu Mrvalptmr benim de bebeğimde vardı bioderme kullandım bir haftada geçti şuan yine vücudu kuru diye kremi sürüyorum ayrıca biodermanın sampuanıyla yıkıyorum
Mrvalptmr Teşekkür ederim doktorumuz süt ve ürünleri veya yumurtadan kaynaklı allerji dedi anne sütünden geçiyormuş ileri seviyeye geçmediği sürece sıkıntı olmuyormuş mustelayı önerdi