Zeynepazram Matmazellll gece emmesini kestim 1 haftadır ama gündüz sürekli yakamda kendi acıyo sürekli üstüme cıkıyo nereye kacsam kosarak geliyo 🙄
Matmazellll Zeynepazram salça sür yada saç telinden bantla göğüs ucunu görürse belki emmek istemez çözümü çok bırakmak için
Matmazellll Zeynepazram evet öyle tabiki her anne ister emzirmeyi ama bazen şartlar emzirmemeyi gerektirir napalım
Zeynepazram Matmazellll evet haklısın 2 yasa kadar sabretmeye calıscam bakalım ama psikolojim bozulcak nerdeyse
lizgee Zeynepazram bizimki oyuna çevirmiş bide sinsi sinsi yapıyor😅bakalım yuzune üflemeyi deniycm sonuç ne olur bılmıyorum ama denemekten zarar gelmez
Esrak46 Zeynepazram o zaman ağzını açtıktan sonra kenara koyup hayır meme yok deyin ağlayıp istese bile vermeyin belki biraz etki eder
Mom070 Zeynepazram Yani aslında olayın çözümü kucağına alıp sarılıp anlatmak ve o an istediği şey yapılmayacak bir şeyse dediğim gibi dikkat dağıtmak. Oyuncaklar , gel balkondan bakalım vs vs. Dönemsel bunlar geçer zaten.
Asklepios Zeynepazram canım benim emzirme işi bir aylıkken bitti ama öyle yapıyorsa yüzüne hafif üfle ama dişleri çıktıktan sonra çok zor oluyormuş zaten. Oyalamaya çalış o hareketi unutturmak için bi bunlar geldi aklıma 🤷
Balkizlarim Zeynepazram farklı yöne çek şarkı ninni falan de ben öyle yapıyordum şuan sütüm gitti ek gıda ve mama gidiyoruz