Ninattanuvanza Dzehra ya benim bebeğimde sadece mama ile besleniyor tabi beslenme denilirse artık mama da yemrmeye başlafı zaten kilo alımı 2 aydır yok 4 ay 10 günlüğüz sizinle iletişim kurabilir miyim
Mrvkrsv Hazal22 tadimdan kasit diline surmek cicibebe vermek degil ama diline degdirip o tada asina olmasini saglamaktir. Cicibebe vermeyi oneren bi doktor varsa bence o okulu bastan tekrar okusun her doktor dogru yonlendirmez
Hazal22 Mrvkrsv cici bebe tabikide verilmez bunu öneren bi doktor düşünemiyorum bile.şekerli ve paketli gıda sonuçta.cici bebeden bahsetmemiştim.yogurtla başla dedi mesela bize doktorumuz.çay kaşığıyla
Mrvkrsv Hazal22 dogrudur o olabilir yukarda 4. Ayda verilen gidalari baslanilanlari gorunce şok yasadim😄
Annesininprensesi Melekanne ilk defa duydum ama doymuyorsa ek gıda verin neden hazır veriyorsunuz evde kendiniz yapın hazır paket gıdalar ne kadar sağlıklı?
merve89 bizde hem anne sütü hem mama iciyoruz 4.uncu ayda baslaniyormu ek gidaya cok erken deil mi gercekten ? 6.inci aydan önce bisey vermeyin sadec e anne sütü diyor doktorlar