tuucee94 Kızlar kızım 10 ay 20 günlük çok hareketli bi çocuk herşeyi erken oldu dönmesi falan fakat hala ne emekleme nede tutunup kalkma var bende yavaş yavaş kafama takmaya başladım sizde durumlar nasıl
Burcinisp tuucee94 benim kızım 14 aylık emekledi 18 aylık yürüdü. Doktor bir sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yoktur 😊
hkubra tuucee94 emekleme sende yuruyrebilir canım.bizimde geç oldu hepsi. 17 buçuk 18 ay falandı tam yurudugunde şimdi koşuyor zaptedemiyoruz☺️ zamana bırak çok takılma hepsinin bir sırası var her çocukta kendine özel☺️
Nursma tuucee94 hazır değildir belki daha küçük 18 aylık olana kadar yürüyebilir siz evde gereken teşviki yapıyorsunuzdur zaten gerisi bebeğinize kalmış ne zaman kendini hazır hissederse. ☺️🌼
Burcinisp tuucee94 bende paniklemiştim hatta cocuk nöroloji doktoruna bile götürdüm. Tombikti ama benim kız. Kasları esnek cok güzel bale cimnastik yapar demiş idi. Ondan dolayı biraz gecikme olmuş problem değil demişti. Gerçektende baleye verdim çok başarılı. 😀
tuucee94 hkubra bide daha öncesinde gören herkes çabuk emeklicek yürücek konuşucak diyorlardı nazar değdi çocuğuma 😊
Burcinisp tuucee94 her bebek kendine özel oluyor. Anneyiz panikliyoruz. Kimsenin lafına bakıp kendinizi sakın yıpratmayın 😊🌸 sağlıkla büyütün
hkubra tuucee94 benim kuzenlerim önde bebisleri var kızımla 1 2 ay var aralarında küçükler ama.hepsi benimkinden 3 4 ay önce yürüdü hiç telaş yapmadım canım haklısın bekle ama koşacak sonra tutamayacaksin😀