Hafsaninannesii Teşekkür ederim ☺️ Ben çok istemiştim normal doğum olmasını gittiğim her doktor sezaryen diyordu çok rahat bir hamilelik geçirdim ikiz olmasına rağmen hatta doktorumuzda ikizleri vardı kendisi sezeryan ile doğum yapmış. Sezeryan için kan idrar testlerini yaptırdık ama hiçbir sorunum yoktu şeker tansiyon vs. Dedim ki normal Doğum olmaz mı gel bir bakalım dedi çatı muayenesi yaptı 2 3 cm açıklığın var senin zaten dedi 🙈 Arkasından nstye bağladılar sancım varmış ama farkında değildim. 2 3 tane eve tekrar çatı muayenesi yaptı bu defa 3 4 cm olmuş açıklığım doktorum her an suyun gelebilir en geç Çarşamba ya yatışını yapalım dedi pazartesi günüydü gittiğimiz de ☺️ çaeşambaya kadar suyum gelmedi çarşamba günü saat 10 11 gibi suni sancı verilmeye başlandı 3 gibi suyum geldi 6buçukta birini 7 de diğerini kucağıma aldım ama zordu hatta vazgeçtim beni sezeryan a alın dedim dayanamıyorum dedim doktorumuz çok iyiydi ama eşimde her anımda yanımda oldu normalde pandemi sebebiyle almıyorlar hatta ben dayanamıyorum diyorum doktor bir bakalım bebeğin durumuna dedi bebeğin başı gelmiş dedi eşime sizde bakın dedi her anı birlikte yaşadık yani hatta doğuma bir kolumda eşim bir kolumda doktorum gittik ☺️ Zordu ama gerçekten morfin bile verdiler bana çok canım yandı çünkü morfinden sonra da direk çıkarmaya başladım kafayı buldum biraz 😅 Önce biri doğdu herşey bitti ama tüm acılarım arkasından ikinci tekrar o yorgunlukla 2 defa yaşamak çok zordu 8 9 dikişim vardı zaten iki defa kesildi birde ikinci bebek daha büyüktü baş çevresi kilosu 3 kilo doğdu, ilki 2460 doğdu ama çok güzel bir an oldu benim için iyi ki normal doğum konusunda ısrar etmişim diyorum yoksa direk sezeryan a alacaklardı beni