birfincantuzruhu Kızlar selam 3 aylık oğlum için piyanolu oyun halısı almayı düşünüyorum yorumları güzel ama size de danışmak istedim kullanıp memnun kalan var mı? Ya da önerdiğiniz bi marka ?
Gencanne_19 birfincantuzruhu ben trendyoldan fisher price ın oyun halısını aldım. Dün geldi daha. Çok güzel ve kullanışlı
tontisbebegim birfincantuzruhu babycim markasından bahsediyorsanız arkadaşım aldı ama küçücük kalmış 3 aylık kızı sığmamış
ZMK birfincantuzruhu bizde yookidoo var üstnde araba gidip geliyor arabanın altına oyuncaklardan da takıyordum ayna falan çok dikkatini çekiyo
Tazeannezehra birfincantuzruhu fisher in bebek Ayağa kalkınca da kullanılabilen bir modeli var kenarlarından top atılıyor kesinlikle onu çok öneririm
Ogretmen34 birfincantuzruhu kesinlikle fhicer price deluxe piyanolu oyun halısı öneririm çok kaliteli ve çok güzel bebeğim çok severek zaman geçiriyor
Durukusunannesii birfincantuzruhu ben trendyoldan aldım zaten fazla kullanmıyorlar çok para vermeye gerek yok ben 140 TL’ye almıştım cnm
Durukusunannesii birfincantuzruhu evet biraz oyalanıyo ama fazla durmuyo benım kız yarım saat sonra skılıyo
Atelci birfincantuzruhu 14aylık hala piyanosuyla oynar kesinlikle almalısın ilgilerini çekiyor bebeklerin 😍
Mom626363 Daha da erteleme almayi dusunuyosan benim oglum 4 aylik olmadan dönmeye basladi oyun halisindan cikiyodu dönerek simdi al baya vakit gecirir piyanoluda