uzaydabiryolcu Anneler beni bilgilendirirmisiniz ilk hangisi çeşitleride varmış aşıların , bebeğim 8 aylık siz kaçıncı ayda vurdurdunuz
Tugcesilam uzaydabiryolcu menenjit demek istediniz sanırsam ben ilk nimorix olanını ve 2.5 aylıkken vurdurdum 2. Dozuda beksero 3 ay 10 günlükken vurdurdum
Mervee88 uzaydabiryolcu doktorumuz 3,5,7,13. Aylarda bexero 12. Ayda nimenrix şeklinde önerdi ama her doktor farklı şekilde öneriyor sanırım 🥰 siz yine de doktorunuza danışın 🥰
uzaydabiryolcu Tugcesilam evet canım doktorumda 3 aylıkken başlıyoruz dedi ama bize kimse hiç bişey söylemedi bugün muayenemiz de doktorumuz vuralım dedi
Edaaayildirim Canım benim doktorum şu şekilde önerdi bebeğim 8 aylık şuan Bu ay bi doz nimenrix bi doz boxsero olacağız 10 aylıkken sadece boxsero 20aylıkken nimenrix 24 aylık tekrar boxsero olacağız. Yani toplamda 3 boxsero 2 nimenrix olacağız
uzaydabiryolcu Edaaayildirim bu ay olacağınız aşılar ikisi bir arada mı olucak canım birde bu skalayı doktorunuz mu önerdi bu şekil
Tugcesilam uzaydabiryolcu cnm nimorex 2.4.12 ay olarak bexore’de 3.5.13 ay olarak vuruluyor biz 2.5 aylıkken mimırex olmuştuk hic bimsıkımtı olmamıştı ama dün bexore ve rota olduk ateşimiz cıktı keyifsizdi sadece okadar
uzaydabiryolcu GoGirl bizde alıp vurduralım ,9. Ayda kızamık aşısı dedi birde hepsi birden ağır olur mu
Ygz30 Aşı defterinde meningok aşısıda var.15. Ay.Ama bende şu şekilde yaptırdım.13 aylıkken bexsero b grubu 15 aylıkken (15 martrda)2. Doz birde seneye martta 3.doz.
Muhasebeciana uzaydabiryolcu 2 tip menenjit var canim biri A serisi biri B tipi A serisi olan nimenrix ve bunun farkli markalardada isimleri var 3-4 tane biz nimenrix olduk B tipi olanda Bexero bexeroyu 3 ayimiza birkac gun kala olmustuk ilk dozunu 3.5 aylik gibide nimenrix ve rotayi olmustuk ilk dozlarini 4.5 aylikken bexeronun 2.ci dozunu olduk 5 ay 8 gunlukkende gectigimiz pazartesi 2.dozlari nimenrix ve rotayi olduk ucuncu dozlari biri 13 aylikken biride 14 aylikken olucagimizi soyledi doktorumuz her doktorun asi takvimi farklidir biz erkenden basladik cok sukur ikinci dozlarimiz bitti 7-8 ay kafam rahat simdi
uzaydabiryolcu Muhasebeciana çok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı olmuş biz 8 aylığız doktorumuz geç kalmış sayılmazsınız dedi bizde vurduralım
Muhasebeciana uzaydabiryolcu rica ederim canim aynen gec kalmamissiniz canim kimi doktor 7 aylikkende basliyormus iste her doktorun asi takvimi farkli oluyor 2 yasinda bile olan varmis ama ne kadar erken okadar daha iyi tabi aynen vurdurun canim sizde simdiden gecmis olsun