kitapkokusu_ neslihan-87 4 aydan beri kullaniyorum su an 1 yasinda yasina girdiginde ateslendi hic sorun yasamamistik banyoda cikariyorum enerjisi mi gidiyor acaba
neslihan-87 Fatosemir gümüşçü bir akrabamız var yani tanıdık ve güvenilir bir yerden 3 aylıkken takmaya başladım şuan 5 aylık çok salyası akıyordu onun için aldık
Fatosemir neslihan-87 ya benimki de 3 aylık çok salyası akıyor bende normal mi diye endişeleniyorum açıkcası işe yararsa bende alıyım
kitapkokusu_ neslihan-87 ates yapmaz kehribar takinca dediler 1 yasina kadar dis cikardi asi oldu yapmadi yasindan sonra yapti
neslihan-87 Fatosemir salya akması normal benimkide öyleydi önlük yetişmiyodu kolyeyi taktık 2 hafta sonra kesildi artık kolyedenmi bilmiyorum
neslihan-87 kitapkokusu_ 15 gündü sanırım yanlış hatırlamıyorsam bu aralıklarla bir süre toprakta bekletmek gerekiyor
neslihan-87 Fatosemir bende ilk bileklik düşündüm ama o daha çok düşündürdü sonra biraz daha büyüyüp aklı erdiğinde ısırıp kopartırsa diye kolye bi sıkıntı yapmıyo sıkma gibi bir durum yok zaten bebek için olanlar büyük değil