Ozlmyldz Bugün 14 aylık olduk ogkum hiç yemek yemiyor. Saatlerce yemek yemese sesi çıkmıyor. Yada acikip ağlasa da iki lokmada doyuyor. Yemek yemesi için ne yapmalıyım.
Bimelekannesi Ozlmyldz oyy oyy 12 ay 20 günlük kızınm aynı etrafında dört dönüyorum yesin diye ama yalvar yakar en fazla 2 kaşık ya kendi yemek istiyor yoğurdu bile elle yemeye kalkıyor ya da başlıyor meme demeye 🥀
Bimelekannesi Ozlmyldz ay hiç bilmiyorum ama aç kalsa kendisi yemek ister herhalde diye kendimi teselli ediyorum 🙄
Hivrozam Endise etmeyin sutten kestikten sonra istahlari cok açılıyor durmadan mutfaga gidip muz elma yemmek diyor hamileyim sutten kesmek zorunda kaldim simdide surekli yemek istiyor emerken boyle degildi
Eylulkaymak71 Benım kızımda aynı 14 aylıgız dıs cıkaranakadar cok guzel yerdı dısle bır basladı ıstahsızlık sımdınhıc yemıyor agzını kıtlıyor. Cok uzuluyorum bende
Ozlmyldz Eylulkaymak71 bizde dış belirtisi de yok dişten değil sizinki düzelir zamanla ama bizim oğlan aylardır böyle. 10 kilo 200 gram şuan sizinki kaç kilo
Eylulkaymak71 Eylulkaymak71 canım yedı aylıkken basladı dıs cıkarırken bıraktı yemeyı 14 aylık 9300 kılosu
Hivrozam Ozlmyldz suan 17 aylik 13 aylikken kestim cok zayiflamistim doktor kesmemi soyledi Bacağıma koyup sallamak bnm icin en rahat uyutma yontemiydi gece cok sut isterdi sut istedikce bacagima koyup sallardim uyumaya devam etti gündüz her meme istediginde disari bahceye cikarip oyaliyirdum