Purely masal28 Ay allah için ona vereceğin para ile gerekli birşey al. Altı üstü dış kasiyici ki çocuk nerde kablo var nerde salak saçma şey var onla kasir disini. Bize hediye geldi onunla beraber 7 8 tane dış kasiyici var en sevdiği şey havuç eli ve amigurimi oyuncağı idi.
auroraleigh masal28 Eline zorla veriyorum desem yeridir, bir iki agzina sokmaya calisiyor sonra atiyor. Dis kasiyici ariyorsaniz oioi’nin anne eli seklinde olani onerebilirim, sanirim tutmasi kolay oldugu icin en cok o is gordu su ana kadar
321 9,5 aylık hep eline veriyorum kullansın parası çıksın diye🤣. Doğumdan önce bi heves almıştım. Ama sorarsanız gerekli mi diye, silikon kek kalıbıyla daha çok oynuyor. O paraya değmez.
masal28 auroraleigh Evet diş için istiyorum sadece organik olduğu için, oioiye bakim o zaman teşekkür ederim☺️
Hakaninannesi masal28 oğluma aldığıma pişman olduğum nadir ürünlerden.o paraya değmez.ayrıca yerde bir kıl olsa bile üstüne yapışıyor.oynadı mı dişini kaşıdı mı diye sorarsan hayır🤦🏼♀️bir kaç kere belki ağzına sokmuştur.
masal28 Hakaninannesi 🤦🏻♀️ Temizlemesi hassas bir ürünmüş, küflendiren bile olmuş😂😂😂 o zaman almıyorum ben diş için istmiştim ama almıcaksa yazık 230 liraya
Hakaninannesi masal28 beş liralık diş kayıcıyla bile daha çok oynadı😅🤦🏼♀️ yıkayıp yıkayıp verirdim eline.değmez boşver.
Aybersa masal28 ben almadım ama iyiki de almamışım 🤦 çeşitli diş kasiyicilarini da almıyor çünkü 😏 Kumanda, kıyafetleri ,plastik yumuşak oyuncaklarını da hiç çıkarmıyor ağzından😂
masal28 Aybersa kaç aylık şuanda? Bizimki 4, ağzına götürmeye çalışıyor herşeyi, eller hep ağızda bi nebze körler diye istemiştim aslında
Aybersa masal28 9 buçuk aylık. Bir kaç tane diş kasiyicisi dene bakalım, ama pırasa havuç ,bir zaman sonra çeşitli meyveler eline veriliyor ,gerek yok bence. İlgisine göre karar ver daha doğrusu benimki almıyor.🤗