Bahar23 Merhaba arkadaşlar bebeğim 6 günlük hem emzirip hem mama veriyorum emzirdikten sonra mama verince 30 ml mamanınhepsini bitiriyor acaba sütümle yeterince doymuyor mu bu arada sezaryen oldum sütüm geç geldi
Deletedmom324 Bahar23 Bence bunu deneyin. Hem biberona alismaz hem sutunuz cogalir. Bebeklerin midesi balon gibidir. https://www.instagram.com/p/Bt34S-Ejxbd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1oa7pus2j9lf4
Muhteriz O zAmanlarda bebeğinizin midesi çok küçük bezleri doluyorsa doyuyordur merak etmeyin henüz doyma hissini bilmiyorlar sütünüz yeterliyse mama vermeyin zamanla mamayı çoğaltmak zorunda kalırsınız bir gün deneyin sadece emzirince doymayıp ağlıyor mu diye
Muhteriz Bahar23 bütün bebekler öyle 😊 hele de 6 günlük bir bebek emmekten başka bildiği şey yok annesi sen sürekli memeni ver hem o emerek rahatlayacak hem de göğsün uyarıldığı için sütün artacak İnan
Deletedmom324 Bahar23 sadece mamaya alistigi icin oyle. Mama uyku da yapar. Ben de cok erken basladim siz gibi it gibi pismanim orasi ayri. Memeden cok mama aliyor su an 🤷🏻♀️ Biberon gorunce kendinden geciyor
Alyanur Bahar23 6 aya girdik benim.kizim 4. Ayda beni birakti sayılır aradaki redleri saymazssak canim ilk 1 ay bikere 7 24 meme emer hamilelik 4 tremesterden oluşur ilk 3u hamilelik sureci 4. Ise bebegin dunyaya geldiği ilk aydir annenin kokusunu ister dunyanin farkinda bile degildir oyuzden dusunme acmi acaba o senin kokunla uyur surekli emer acligindan degil yani
Bahar23 Deletedmom324 benim sütüm gelmediği için mamaya başladım şimdi geliyor ama sadece tek göğsümden emiyor yetersiz diye düşünüp mama da veriyorum
Muhteriz Bahar23 Canım bence çok normal burada sabaha kadar annesini emzik gibi kullananları okuyoruz onlar da mı doymuyor mesela? Bence bebeğin biberona alışmadan yavaş yavaş kesmeye başla çünkü mama hem onu memeden uzaklaştırır böylece sütün azalır. Ve ilk bir ay dayan her ağzını açışta meme ver sonra baktın seni emzik yapmaya çalışıyor emzik verirsin ama önce bebeğin memeyi emmeyi iyice öğrensin