Hmtgce Bibs aldim ama bı sure emiyo tükürüyo nasıl emzik almalıyım neyi tutar. Aventin silikon emzigini kullanıp memnun olan var mı
Deletedmom_50 Hmtgce Nuk sevmişti sadece, şimdi 10 aylık ağzına hangisi gelirse alıyor artık seçicilik sıfır🥴
Minnaktosbik Hmtgce avent vazgeçilmez 😂 başka denemedik avent kullanıyor cokt memnunuz en coktal ben😁
CilekRecelim O kadar çok emzik denedik ki. Hediye gelen Nuk kauçuk damaklıyı tuttu ve asla başka meme tutmuyor . Bips, Avent vs hiç birini tutmadı
Alanbebek Hmtgce eczaneden aldım damaklı wee babynın onu tuttu bebegım aventi tutmadı belki sizinki tutar
282428e Hmtgce oğlum 35 günlük mamayla besleniyor biberonu da avent emziği de ikisini de tutmada sorun yaşamadık çok severek çekiyor ikisini de biberon kullanıyorsa aynı marka alın derim ..
daisybebek Hmtgce bizimki de 2 ay uğraştık aventi tutup tutup öğürdü bıraktı, bibs aldım 1 gün uğraştım tutuyor zaten uykuya geçişte kabul ediyor haricinde atıyor. Benim için zaten uykuya geçiş önemli işime bibs yarıyor