Annecikga Rimelaskina benim bebeğim de emmedigi zaman diğer göğsümu emerken pozisyonunu bozmadan diğer gogsume kaydırır orayi alırdı diğer göğsümu emdigini sanardi hala deneyin bence
demetdiyebiri35 Rimelaskina bir göğsün diğer göğsünden büyükse yapar onu. Benimde mesela sol göğüs büyüktür onu emmek ister sağı veriirm emmez kaçar gider ama emdirmeye calısıyorum süt gelsin diye 11 aylığız bu arada
elida33 Rimelaskina benim de sağ göğsümü tutmak istemiyor. Ben de önce sol gögsümü emdiriyorum biraz süt kanalları aktifleşiyor 😆sonra sağı emmeye başlıyor. Sağa süt Daha geç geliypr heralde diye düşünüyorum.
Rimelaskina elida33 uyanınca öyle olabilir ama benim kızım uykuyada emerek geçiyor o yüzden uyuyacağı zaman sol göğsümü veriyorum ağlaya ağlaya emmiyo
elida33 Rimelaskina anladım. Göğüse yapılan masajlar görmüştüm internette . masaj belki iyi gelebilir.
elida33 Merveaaa benimde ilk hafta tutamamıştı bir türlü ucunu. 2 kez süt sağma makinesine bağladım göğsümün ucu belirginleşti ve tuttu.sonra şükür makineye gerek kalmadı
Azat-1120 Rimelaskina benimde sol göğsüm küçük ara ara sıkıntı yapıyor bende bu sorunu çanta pozisyonunda tutup emzirerek aşıyorum.