teacher_mommy Arelmuhammed geçen günlerde ben de bununla ilgili post açmıştım. Yeni aldık eşimle Kraft-back. videosu var araştırabilirsiniz. Kraftın bebek arabalarıjı tavsiye etmişlerdi postta.
MelisaAze Arelmuhammed “AİMİLE” 0-36 ay arası kullanılıyor. cantasıda var ve benimki bunun turuncu rengi ve deri şuan kullanıyoruuum çooooooook çoooook memnunun 1240 TL aldım bizimki bu deri olmasını bir iyi yani toz kir olunca sulu bezle siliyorsun gidiyor
Heytbeee Bende araştırmadayım kabin boy olanlar çok tercih ediliyor ama markaya karar veremedim henüz
birboncukannesiiii Arelmuhammed kraft tango aldım. Kabin bıy. 1300dü sanırım. Tek elle aç kapa kaldır koy bavul gibi sürükle süper. Benim gibi gurbette olup aile ziyaretine sık gidiyosanız uçak yolculuğunda harika kolaylık. Şiddtle tavsiye ederim.
Adeviyee Arelmuhammed kanz x go kullanıyorum memnunum kabin tipi ama çok uygun bir fiyatı yok. Ben araba araştırırken kullananlar travel sistemi biraz büyüdüğü zaman kullanamadıkları söylediler şeyimde de vardı bölünmeden katlanmıyor ve çok yer kaplıyor