Kader477 Merhabalar, bebeğim 3 aylık memede emerek uyuyor, haliyle kucakta uykuya dalıyor Yatırıncada göZlerini açıyor bu gecede böyle devam ediyor, artık oturarak uyuyorum çok zorlanıyorum,tek ben mi böyleyim buna bi çare bulan varmı????
Aydiles Kader477 merhaba, bizde aynı durumdayız 3 aylık memede uyuyor yada omuzda uyuyor, yatağına yatırınca uyanıyor, bende arada doyurunca ana kucağına koyup emzik veriyorum, son 1-2 haftadır sürekli bi emme güdüsü geldi
Onedroplove Kader477 bizde aynıyız sürekli memede ve sadece memede uyuyor beşiğe koyunca en Fazla 5-10 dk uyuyor gündüz uykusu zaten hiç Yok emzik almıyor sallama fayda etmiyor daha 45 günlüğüz
seydaac Kader477 ben de aynıyım biraz kucağımda bekliyorum,sonra da mecburen ayağımda sallıyorum öyle dalıyor.
Zynp Ben uzanıp yatağımda emziriyorum doğduğu günden beri.arada oturup kucağımda da emzirdiğim oluyo ama sırt ağrısı yapıyor çok.yatarak emzirdiğimde çok rahat oluyorum bebeğimde genellikle uyuyup kalıyo ve yerinden kaldırmıyorum o şekilde devam ediyo uykusuna.
Barisalpinannesi Kader477 yataga yatirinca uyanmamasi lazim aslinda. Yuzukoyun yatirmayi deneyin bir de isterseniz. Hem gazina da iyi gelir memeden sonra.
Kader477 Barisalpinannesi onuda denerim, anlayamadım bende. Bide boyumuz normal aya göre kısa, ben uykusunu alamayışına bağlıyorum
Barisalpinannesi Kader477 bebekler yuzukoyun cok rahat ediyorlar. Ama yumusak icine gomulebilecegi bir yatak olmamasina dikkat edin. Sevgiler.