Eliffffffffffff Bu sabah 2.ay aşısı olacak. Çok tedirginim. Ateş olursa ne yapmalıyım? Aşıdan hemen sonra mı çıkıyor ateş genelde, gece mi yükseliyor?
Elfida-10 Eliffffffffffff vurulduktan sonra 1 saatte bir ateşini kontrol et 38i görürsen bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz. Yarın evin içinde hafif şeyler giydirin geçmiş olsun
Fatmgl01 Eliffffffffffffhic tedirgin olmana gerek yok bende çok tedirgindim atesi olur huzursuz olur diye resmen o gün gelsin istemedim korkudan ama bugün 1 hafta oldu bile aşımızı olalı hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür 🤷♀️
jap Eliffffffffffff ateş olmayabilir. Bebekten bebeğe değişir. Kızımda aşılar ateş yapmazdı. Aşıdan yarım saat sonra alnını kontrol edersin. Sıcaklamaya başlarsa üzerini hafifletirsin 38i geçmeden ateş düşürücü verme. Tampon yaparsın ılık duşa sokarsın
Bal91 Eliffffffffffff pzt bizim var bende çok tedirgin oluyorum inşallah sıkıntısız atlatırsın canım 3. Ayda da rota aşısı var sağlık ocağı bilgilendirme yapmıyor doktroumuz söyledi bizede bilgin olsun canım
Eliffffffffffff Elfida-10 Üşütürsem diye korkuyorum. İçinde zıbın, üzerinde tulum oluyor normalde evde bu şekilde. Daha ince giydirirsem de üşürse. Bebeğim zayıf biraz. Korkuyorum hemen hasta olacam diye.
Eliffffffffffff Elfida-10 Bir de alından ateş ölçer var evde. Bununla göğsünü mü ölçmeliyim? Daha net olması için
Elfida-10 Eliffffffffffff o zaman sıkıntı yok canım ideal korkmayın her bebekte ateş olacak diye birşey yok 🥰
Eliffffffffffff Fatmgl01 İnşallah bizim de rahat geçer. Burada yazıyorlar, bazılarında uyku yapıyormuş. Bakalım bebeğimin tepkisi nasıl olacak
Eliffffffffffff Bal91 Doktorum bana rota 2.ayda dedi ama ben de 3.ayda yaptırmak istiyorum. 2.ayda bu aşıyla beraber ağır gelir diye endişeleniyorum.
Eliffffffffffff Tokgozss İnşallah kızımın da ateşi çıkmaz. En çok korktuğum ateş. Duş da aldıramayacaz