HiddenKiller mavihuzurkalp bize doktor sidefer kullandırtıyor. 5 buçuk aylıkken dişi çıktığı için dişini boyamayan tek demir damlası demişti. Dişi olmasa başka aldıracaktı.
NiDaAli_o mavihuzurkalp bizde ocean kullanıyoruz oğlum çok severek içiyor hatta geçen bi şişeyi devirmiş 😅(içmiş yani) içriği de temiz gözüküyor doktor önerisi canm
ilahiyatci_Mom HiddenKiller bende yarın alacaktm ocean düşünüyordum diş kaşıntımız yoğunlaştı iyice kabardı ben de mi sidefer başlasam acaba
HiddenKiller ilahiyatci_Mom valla bizim doktorumuz öyle dedi 5 aydır kullanıyorum, kan aldırdı, şişe bitince bırak dedi bırakıcam. Ankara da memorial hastanesine götürüyorum kızımı 🥰
ilahiyatci_Mom HiddenKiller sidefer kabız yaptı mı peki canım benim diş konusunda hassasiyetim oldugu için sidefere yönlendim suan 🙂
HiddenKiller ilahiyatci_Mom ben yemeklerine piştikten sonra hep zeytinyağı koyuyorum o yüzden pek kabızlık yaşamıyoruz ek gıdadan dolayı bebekler genelde kabız olur zaten ama Demir ilacının etkisi olduğunu sanmıyorum
cottoncandy Boyayan kan ilaçları kırmızı renkte olanlar. Ocean krem renginde, o da dişleri boyamıyor içiniz rahat olsun. Biz kullanıyoruz ve çook memnunum.