Dinler_12 Evet kızlar başlıkta da olduğu gibi bu saatte bebeği uyumayan anneler ben yalnız mıyım ayaklarımda sallıyorum şuan
Begrich Dinler_12 canım bugün en son kaçta uyandı bebeğin? Ben eskiden gündüz uykusunu geçe bırakıyordum böyle gece geç saatlere kadar uyumuyordu. Artık en son öğlen 1 e kadar uyutuyorum gece en geç 9da uyuyor
Fatma2112 Dinler_12 bende burdayım bebeğimin 4. Ay aşısını yaptık bugün ve ateşi 38 buçuk olmuştu ve ateş düşürücü felan verdim biraz başına bez felan koydum şimdi 37.2 oldu şükür ama sabaha kadar uyumayacam çok korkuyorum 😔😔😔😔
NiDaAli_o Dinler_12 canm o saatte gece uykusuna geçmiş olması lazım uyanması değil 🤷🏼♀️ Yani ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama aşağı yukarı bütün çocuklar boyle
Dinler_12 Fatma2112 doktorlar normal diyorlar ateşinin çıkması geçer inşallah allah şifa versin inşallah 🤲
Dinler_12 NiDaAli_o 10+26 günlük 11 olcaz ama düzine giremedik erken uyutsam bile yine uyanıyor ve uyumuyor
NiDaAli_o Dinler_12 evet maalesef 2 yaşına gelene kadar tamamen bir gece uykusu yok bebişlerde ama daha sora düzene girer diye düşünüyorum