Snmtn Merhaba anneler, bebeğim 11 günlük başlarda 20-25 dk iki saatte bir emiyordu. Şimdi saat başı en fazla 10 dk emip uyuyakalıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğim doyuyor mu? :(
eadrn11 Snmtn çene kasları daha çok güçsüz parmağınızla çenesini alttan dürtüp etmesini sağlayın hala emmiyorsa Altını açın yüzünü ıslatın tekrar aktif emmesini sağlayın
skuscu Snmtn benim bebeğim 1 aylık oldu hızlı emiyor o yüzden bendr sürekli açmı kalıyor her yerde 15 dk emiyor fln yazılarına takılıyordm sütümmü yetmiyor acaba diyordm ama süte bakıyorm var ama her bebek farklı kilo alımı çişi iyiyse hiç sorun yok demek sanırsam onu anladım☺️ benimkini ben cok sık emziriyorm dk da uyuyakalıyor sarhoş gibi 😄 o yüzden süreye bakmayın cok
Snmtn eadrn11 çok uyursa altını açarak uyandırıyorum dediğin gibi çene altından dürtüyorum da ama çok dern uyuyor çoğu zaman eğer 3 saat emzirmeseem yarım saat emiyor aslında
eadrn11 Snmtn aktif olarak kaç dk emiyor o önemli 11 günlük bebek yarım saat aktif ememez daha çok küçük 😊 ağlamıyorsa rahat uyuyorsa bezleri yeterince çişliyse doyuyordur merak etmeyin
Snmtn eadrn11 kaka ve çiş sıklığı güzel kilo da almış bugün ölçtürdük :) 25 dk aktif emebiliyor aslında ama bunu yapabilmek için 3 saat beklemek gerekiyor o yüzden tedirgin oluyorum doktorların dediği gibi 2 saatte bir emzirirsem tek meme 10-15 dk emebiliyor. Dediğiniz gibi dışkı güzel zaten çok da dert etmemeliyim zamanla alışacağım