sinber cinara her bölgeye uygulanabilen yağ yakıcı sıkılaştırıcı bi jel ben göbek ve üst bacağıma sürüyorum göbekteki gevşeklik gitti baya sıkılaştı ve 1 ayda 7 cm inceldim ğst bacağa çok düzenli kullanmadığım halde baya incelme oldu ayrıca selülit görünümü de gitti tavsiye ederim
sinber cinara jeli istediğiniz bölgeye sürüp üzerine streç film sarıp bi de jelin yanında gönderilen korseyi takıp yatıyorsunuz. Bi süre snr ısınma ve yanma yapmaya başlıyor o kdr ayrıca jel krem gibi vücut emiyor ve tortu kalmıyor.
Ediseymenatay Mminnakanneee herhangi bir korse takabilirsin ben miorrenin külot gibi olan korselerinden kullandım. Önemli olan karnını sıkıp toplu tutması hamilelik esnasında karındaki baklava dediğimiz kaslar gerilmeyle birbirinden ayrıldığı için karında göbek ve sarkma oluşuyor düzenli korse şal bağlama yöntemiyle bunlar tekrardan birleşiyor ve karın toparlanıyor.
Veraveannesi Göbek mi benim hiç bi yerim kalmadı bu çocuk beni sömürdü 3 gündür hastaydı 49 kg ya düşmüşüm ama bence bu göbek işi genetik korse falan takamadım belim ağrıyodu çok çünkü 0 göbek değilim ama zaten göbekliydim ayva şuan hala o ayva duruyo 😂
Annekeki Tugce2021 gicik olmayacaksan bisey diyecegim😬yemekle cok baglantili degil🙊 kizim 14 bucuk aylik benim karnim aylardir dumduz. Korse sadece bir hafta bir takip bir takmadim cunku asiri bunaliyodum. Hala da emziriyorum. Sut olsun diye tabii ki yiyorum ama dengeli ve temiz besleniyorum. Aburcubur tatli vs onlarin sutle bir baglantisi yok. Niyeyse emziriyorum diyet yapamam deniliyo ama zaten sagliksiz seylerin bir faydasi yok onlari kesip ekmegi de azaltinca gidiyo🌸
Darkrose Tugce2021 valla hiç bişey kullanmadım benim afacan emeklemeye başlayınca heryere de tırmanmaya başlamıştı onun peşinde koşuşturmaktan kilo galan kalmadı🤦🏼♀️. Yakında yok olucam şuan 22aylık. Hergün dışarı çıkıyoruz koşuşturuyor galan onun peşindeyim hep ekstra hiçbişey yapmıyorum. 53kiloya düştüm