prensannesi12 Kizlar yazın oğlum 10 aylık olacak, bebisle rahat edebilecegimiz tatil yerleri, tatil köyleri, otel önerileriniz var mı 🤍🤍
Aysgllylcn prensannesi12 tatil diyince içim kıpır kıpır kızım yazın 19 aylık olucak ilk uzun yol ve tatil deneymimiz olucak inşallah antalyadan villa kiraladık elticiğimlerle 😀
Enderziyagil prensannesi12 ay bende şimdi post atıcaktım Alanyada gidip memnun kaldığınız bi otel varmı kızlar
Alptugunannesi07 Enderziyagil Bir Antalyalı olarak kemer tarafını öneriyorum. Antalyanın batısının denizi daha temiz daha güzel 🥰
Enderziyagil Alptugunannesi07 evet bi kaç arkadaşım daha kemer dedi. Ama ordanda otel ismi verin bari😂 hiç gittinz mi önerebileceğiniz biyer varmı
HonKiPonKiDoNiNo prensannesi12 Kemer : DoubleTree by hilton Belek : Gloria verde resort Bu 2 oteldende asiri memnun kaldik esimle, insallah bu sene pandemi biterde bu sefer kizimizla gideriz belege, planimiz o 🥰
Durush prensannesi12 Rixos Tekirova geçen yaz gittik 8 aylıktı süper bir tatildi bu yaz Güral tekirovaya gideceğiz orası da çok güzel
Dilek_06 O değil de herkes lüks otellerde tatil yapıyormuş galiba fiyatlara şöyle bi baktim da, biz çocuksuzken alışmışız ucuz pansiyonlara, şimdi çok uçuk geliyor fiyatlar, yok mu geceliği 1000 liranın altında olan düzgün temiz yerler? 🤔
yademila-48 Bodrum türkbükü voyage bakın derim çocuklu aileler için efsane bi bodrumlu olarak daha bir sürü yer önerebilirim ama en rahat edeceğiniz yer burası diyebilirim