Deryaaren Bebeğimin iki kulak arkasında da enseye yakın yerde oynar beze var sağlık ocağında lenf nodu olabilir dediler başına gelen var mı 😔
Esra_51 Deryaaren evet benimde bebeğimde var doktora götürdüm her bebekte olur dedi önemli bisey değilmiş
One-life Deryaaren kızımda da vardı bende farkettiğimde panik yapmıştım doktor normal dedi sonra geçiyo zaten sen yinede kontrole gittiğinde göster için rahat etsin
BaharBeren Bebeklerde oluyor benim bebeğimde de Var mercimek kadarsa sorun yok büyümemesi önemli takip edin önemli değil demişti doktor atesli hastalıklarda büyüyebiliyor
Deryaaren BaharBeren aynen mercimek kadar canım bende doktora soramadım daha çok sağol gerçekten içim rahatladı
Deryaaren Esra_51 inşallah canım ya bende sorucam ama öyle söyleyince endişelendim bi uzun zamandır mı var
One-life Angelangelll ne zaman tam olarak geçti hatırlamıyorum canım 15 yaşında kızım ama olduğunu iyi hatırlıyorum farkedince hemen doktora gitmiştik
refresher Oradaki lenf nodu tüm insanlarda var bazen enfeksiyon ve başka hastalıklarda büyüyebiliyor genellikle enfeksiyona bağlı büyüyüp zamanla geri küçülür