1 ay oldu 2. Kez anne oldum kızım 7 yaşında hamileliğimden doğumuma kadar anneme asla yük olmadım bu arada çok yakın oturuyoruz. Doğumdan geldiğim gün çamaşırla işe başladım yine ondan bi şey istemedim,doğuma gitmeden evimi temizledim,ütümü yaptım vs. Elbettr kimse baksın diye doğurmadım fakat 1 ay oldu ne bir kap yemeğini gördüm ne başka bi şey birde uzaktaki abimi arayıp bana baktığını söylemiş. Geçen de kızıma annen ne yemek yaptı diye sorup sevmediği yemek olduğu için gelmeyeceğini söylemiş. Sezeryan doğum yaptım diye küçümsedi. Acil bi şey olur diye yedek anahtarı verdik zamanlı zamansız çat kapı geliyor. Eşim gececi olduğunda korkma yanında kalayım dedi baktım resmen keyif yapmaya gelmiş. Bebeğimin sarılığı yüksek çıkmıştı ilk aylarda ben ağlıyorum,çare arıyorum onun umurunda değil. Büyük kızımla inatlaşıp sürekli azarlıyor. Eşim varken de iş yapıyomuş gibi görünüyor. Ve bunlar sadece bir kısmı artık sinir oluyorum bazen istemsiz azarlıyorum yada uyarıyorum anlamıyor. 1 ayda 3 kez doktor için çıktım evden bir kez evine gidemedim bunaldım evde sıkıldım doğalgazı da yakmıyor yak biraz gleeyim dedim oralı olmadı,oğluma bir parça kıyafet dahi almadı durumu gayet yerinde. 3 kızız 2 siyle küs bi benimle konuşuyo sürekli kullanmaya çalışıyor siz olsanız ne yapardınız. Annemden soğudum resmen 65 yaşında dinç ama ergen ergen hareketleri var. Ben işimi gücümü Herşeuimi yapıyorum ondan tek isteğim destek olmuyosa da köstek olmasın. Komşu gelinine yemek yapmış tencereyle neden diyorum çok ısrar etti diyo bu benim çok zoruma gitti.