Mom088 zeynominiik resim yükleyemiyorum da bi öneride bulunabilirim . Trendyol uygulaması var ise little honey bunnies markasına kesinlikle bakın derim çook güzel kıyafetleri var . Ben anne kız kombinini sevemiyorum bi türlü bence ayrı daha güzel olur
Sevgilimmm zeynominiik bir yaş doğum günü yaptım bende. Kızıma le.mabelle sitesinden beyaz fistolu elbise aldım . Çok benzerini de kendime farklı bir siteden buldim
Vera1810 zeynominiik Ben kızıma unicorn konsepti yaptım kıyafetini de aldım Çok güzeldi her şeyi yani benim içime sinmişti öyle diyeyim her şeyi ama kıyafeti böyle internette çıkan zıbınlık ütülerden değildi daha çok farklı bir şeydi isterseniz fotoğrafını atabilirim
Mom088 zeynominiik bakın çok çok güzeller fiyatlar biraz uçuk ama ilk yaş sonuçta bütçeniz el veriyorsa çok güzel parçalar bulursunuz
zeynominiik Sevgilimmm genelde alışverişlerini ordan yapıyorum zaten yani tulum vs alıyorum burda açılan yeni bi mağaza le mabelle’nin ürünlerini getirmiş o yüzden Farklı bişey olsun ordakilerden diyorum 😄
zeynominiik Vera1810 çok memnun olurum anca girebildim bugün foruma geç cevap verdim kusura bakmayın :)