Busragokceberra Kızlar lütfen yardım edin kızımın tek gözünden yaş geliyor ve o gözü kızarık bunu yaşayan var mı nasıl geçer
MervEslinArden Busragokceberra Benim miniğiminde gözü kızardı ıslanıyor du ertesi gün gözü çapaklanmış açamadı falan mikrop kapmış damla verdi Dr kullandım geçti
Atalaysmom Busragokceberra ılık sulu pamukla silin üç kez bizde öyle olduk kirpikleri döküldü hep doktor önerdi daha da yaşamadık çok şükür kirpikleri de tekrar çıktı
Sda9191 Busragokceberra kafanıza gore damla kullanmayın bir hastaneye yada saglık ocagına götürün 🤷🏽♀️
Zrn35 Busragokceberra siz doktora sorun mutlaka. Bazen gözyaşı kanallarında da sorun oluyor sormadan kullanmayın. Benim bebeğimde de olmuştu ilk doğduğu 1 hafta önce gözyaşı kanalı dediler aonra ben göz doktoruna götürdüm göz temizleme mendili ve damla verdi.
Merveakgll Mirac_momm merhaba benim kızım var 13 aylık sol gözü durmadan sulaniyo göz yaşı akıyo ne yapmam gerekiyo bi bilginiz var mi acaba
Cnsuumuteren Merveakgll benim oğlum da 13aylik iki gözü birden sulanıyor çapak oluyo göz kanalı tıkanıklığı dedi Dr yaşına kadar geçmezse müdahale edilecek geçmedi tekrar götürecez bakalım ne derse
Akbasrabia Busragokceberra oğlumda 3 aylık aynıydı doktoru göz kanalları tıkalı olabiliyor dedi bi masaj gösterdi günde 7-8 defa düzenli yap dedi açılmazsa 1 yaş civarı küçük bir operasyonla açılır ama masajla düzeliyor genelde dedi yaptım birkaç güm sonra geçti ☺️
bossbabysmom Busragokceberra kac aylk bebeginiz ? Benim oglum cok kucukken oyle oluyordu cok sık sık.. bende fizyolojik serum sıkıyordum doktor tavsiyesi ile.. siz de doktora danişin
Busragokceberra bossbabysmom 3 aylık canım ara ara gözlerinin biri kizariyordu geçiyordu ama bugün tek gözünden yaş geldi kızardı