Severa lizgee daha 15 gününüz varmış Allah sana versın hepımıze benım oğlumda 28 günlük atak dönemine gırdı bugün 4 gün daha 24 günümüz var🤦🏻🤦🏻
Severa lizgee ınanın ben bıle sabah kahvaltımı saat 16-00. 17:00 gıbı yapıyorum🤦🏻 Benım bebek hıc babasında durmuyor 1 dakıka bıle kene gıbı yapışmış yakama sureklı meme ıstıyor bu ara oğlum 11+21 aylık bu son 1-2 aydık memeye çök düşkün olmuş
RainOverMe Doğması gereken tarihe göre hesaplayın diyorlar, öyle mi hesapladınız, bu arada benim bebekte tutmuyor doğması gereken tarih, 10gün erken doğdu
RainOverMe lizgee ya işte benim doğdugu tarıh daha cok tutuyor yanı aslında hep huysuz ama onlara gore atağa daha var gorunuyor ama bızımkı en kotu 5-6 gun onceden aksılesıyor. Ya da benım bebege tutmuyor full problem olunca bıraktım atak takip etmeyi, Kaç haftalık dogdu bebısınız.
Anagibianayim lizgee 4. Ay atağı uzun sürüyor takvime uymaya biliyormuş yaşayanlar öyle diyor. Bizimde atak bitti görünüyor ama güneşli günler gelmedi hala huysuz ve uykuya direniyor 🥴