Kmanne Kuzumveben aç yada tok farketmez demişti. Ben gece uykusuna geçmeden önce direkt damlalığıyla ağzına damlatıyorum. Bu oyun gibi oldu bize. Şişeyi görünce heyecanlanmaya başlıyor. Tadını da çok seviyor oğlum. Ben de denedim gayet güzel tadı.
Kuzumveben Kmanne teşekkür ederim cevap içn maşallah kuzucuğa kaç aylık bebeğin saglıkla huzurla büyusün insallah😇
DesorLiviya Thesra kuzum mesajlarından belli garçek hayatta da boyle iyi kalpli yardmsever olduğun inşallah kismet olur çok isterim valla
DesorLiviya Kuzumveben 10 kilo canm ama doktorumuzla eczaci 5 damla dedi bugunde eczaneye sordum gene 5 damla dedi anlamadım ki bende
Kuzumveben Haticebubekir teşekkürler canım hemşireye sordum simdi oda aynisini dedi ben emzirmeden 1 saat sonra verecegim cunku kusma problemimiz var biraz sağolasin
Kuzumveben DesorLiviya Allah allah burda okudum baska arkadaslarda kilosu kadar yazmis bende anlamadim suan🤷🏻♀️
DesorLiviya Kuzumveben acaba kan tahlilinde kani iyiydide önlem amaçlımı dedi cuma gunu gene bi sorayım doktora kafam karıştı bnmde🤦♀️
Kuzumveben DesorLiviya olabilir canim o 8 aylik iken mi tahlil yaptirdiniz tabi sor aklinda kalmasın 🙏🏻
Kuzumveben DesorLiviya banada bugun hemsire 8 aylikken bakariz tahlil yaparak birde 1 yasindayken bakiliyor dedi ondan sordum canim 😇