Mery19 Merhaba anneler kızım 2,5 aylık mukuslu ve sarı kaka yapıyor aynı problemi yaşayan ve sebebini bilen annişler yardımcı olabilir mi 😌
Tugcealp Mery19 benim kızım da 2 buçuk aylıkken mukuslu kaka yapmaya başlamıştı doktora götürdüm sindiremedigi balgam tükürüğü kakasinda atar bebekler demişti. Kakasinda kan vücudun da hiç geçmeyen döküntü ler yoksa sıkıntı yokmuş
EslemDilan Mery19 geçmiş olsun canım benim kızımda 5 aylık 2 hafta önce mukuslu çok az da kan geldi kakasinda tahlil yaptırdım mikrop çıktı, damla kullandik 1 hafta yine geçmedi kültür verdik bu sefer mikrop sebebini öğrenmek için yarın sonucu gösterecez umarım birşey çıkmaz sizde 🙏
Miyonunannesi Mery19 laktoz intoleransı demişti bize süt diyeti yapmıştım birde relaktaz damla kullanmıtım aşerjı demek ıcın tek basına mukuslu kaka yetersız
Kk41 Tugcealp benim bebeğimde de sadece mukuslu kaka var bende yarın doktora soracağım alerji mi diye inşllh değildir 🤧
Mery19 İnşallah önlemli bişey değildir Kk41 inşallah ya nette anne süt ürünleri tükettiginde bebekte alerji yapabilir yazıyodu bide sümüksü olduğu için bez yapışıyo bu seferde pişik oluyor bizede bi hastane yolu gözüktü 😌
Alpsmomm23 Mery19 Mukus tam olarak nasil oluyor? Benim oglum da 51 günlük sümüksü kaka yapıyor çoğu zaman
Ada_11 Bizde de mukus ve koyu yeşil kaka vardı . 2 haftadır diyetteyiz şu anda kakası sarı hardal rengi arasına döndü tekrar . Tek başına mukus alerji midir bilmiyorum fakat koyu yeşil ve kan da görülürse alerji oluyor
Mrs_Ladybird Mery19 bizde 1 aydır ara ara mukuslu kaka yapıyorduk çocuk gastroya götürdüm mukus ve gürültülü kaka ve yoğun gazımız vardı doktor bize laktoz intoleransı dedi ve relactaz damla verdi. Diyet vs söylemedi 1 ay daha sabret düzelecek dedi sadece
Alpsmomm23 Mrs_Ladybird Benim oglum da aynı gerçekten kakasini yaparken bile cok ses çıkıyor hem karnindaki gazi hem midesindeki gazi her emzirmemde çıkarmaya çalışıyorum kiraz cekirdekli kemerle uyutuyorum
Mrs_Ladybird Alpsmomm23 midesinden çıkardığı gazı ben bile çıkarmıyorum afedersin Alttan çıkan gazın şiddeti bende yok yani şimdi bezini açtım açık yeşil koyu kıvamlı mukus var bunu da ilk kez gördüm ne yapacağımı şaşırdım
Alpsmomm23 Mrs_Ladybird Ayni gerçekten 52 günlük benim bebeğim de sadece anne sütü veriyorum cok sancılı her ne kadar gazini çıkarsam da bi süre sonra karni gurulduyor ikiniyo birden karnina dizini cekiyorum bazen o zaman kakasini falan da yapıyor gaz çıkarırken
Mrs_Ladybird Alpsmomm23 doğduğundan beri var valla napacağımı şaşırdım 4. Ayda geçer dediler daha çok çoştu sanki anlamadım