Ygz Drnk her gün yıkamaya çalışıyorum suyu çok seviyor 2,5 yaşında. 2 günde bir olduğu zamanlarda oluyor🙃
Drnk Merve bazen öyle yapıyorum kısın mesela bu mevsimlerde falan yazın hergün yıkıyorum ay bu hafta ilk defa 3 gün oldu yıkamadım hep Bi mazeret cıktı
Drnk Ccansuu bende bu sefer öyle yaptım yarın yıkıcam 4.gün oldu resmen bazen kendim bile yıkamaya üşeniyorum
Merve Drnk yazın 2 kere bile yıkadığım oluyodu zaten her gün havuz keyfi yapıyordu balkonda hanımtoş ☺️ Ben acayip seviyorum yıkamayı. Kızım benim kadar sevmiyor ama su sesini duyunca hazırlanıyor duşa
Drnk Egemenin_Annesi eskiden haftada 1 yıkanıyorduk ya ne tuhaf şimdi 3 gün yıkamayınca vicdan yapıyoruz
Egemenin_Annesi Drnk ay hic yapmiyorum ben vicdan her gün her gün yikamaya gerek duymuyor yavrum zaten haftada bir disari cikiyor. Hem hava soguk üsütmek istemiyorum
Egemenin_Annesi Drnk öyle valla ben üsenmekten ziyade vakit bulamiyorum ki wc ye gidebilsem sükrediyorum Bebem bana yapisik heryere beraber gideriz 😂
Drnk Egemenin_Annesi ya büyüdükçe öyle yapıyorlar bende 3 gündür cok yogundum misafir vardı yatılı gittiler pertm cıktı eşimde yoktu evde yıkayamadım yarın kaldı yarında dısaro cıkıcam ögleden sonra ama sabahtan yıkarım artık